Interior

De leukste kaarsjes voor in huis

De leukste kaarsjes voor in huis

Een huis wordt pas echt gezellig, wanneer je accessoires toevoegt aan het interieur. Vooral met een paar kaarsen in huis maak je de sfeer binnen no time – letterlijk en figuurlijk – een stuk warmer. Heb je inspiratie nodig voor leuke, nieuwe kaarsen? Wie weet past één van deze kaarsen perfect in jouw interieur.

Kaarsen in huis: waarom?

Kaarsen zorgen direct voor meer gezelligheid in het interieur. Of de kaarsen nou wel of niet aanstaan, het doet meteen iets met de sfeer. Vooral in het najaar zie je vaker kaarsen terug in het interieur. Dan is het buiten sneller donker en vaak ook kouder, dus kun je de extra verlichting en warmte wel gebruiken. Naast sfeer zorgen kaarsen verder ook voor een meer ontspannen setting. Vooral als je een geurkaars aanzet, dan krijg je hier nog een fijne geur bij. Heerlijk!

Kaarsen nodig? 6 leuke kaarsen voor een warm interieur

Wat betreft het soort kaarsen, kun je eigenlijk niet veel fout doen. Echte kaarsen trends zijn er niet. Al zie je tegenwoordig wel veel gedraaide kaarsen. Daarnaast gebruiken mensen ook regelmatig LED kaarsen. Dit zijn geen echte kaarsen met vuur, maar zorgen wel voor een net zo gezellig interieur. En je hebt er vervolgens voor altijd plezier aan! Natuurlijk kun je bij het kopen van kaarsen wel denken aan de interieurtrends. Zo is een interieur in bohemian stijl momenteel erg populair. Momenteel zie je veel natuurlijke kleuren terug in de interieurwinkels. Natuurlijk kun je je kaars ook gebruiken als eyecatcher in het huis. Ga in dat geval voor een opvallende vorm kaars.

1. lange huishoudkaarsen met twist Ø2x25 geel - 2 stuks bij HEMA

kaarsen in huis gedraaide kaarsen HEMA

2. Anna + Nina | Luck Dice kaars 9 x 9 cm bij De Bijenkorf

kaarsen in huis dobbelsteen kaars De Bijenkorf

3. Geurkaars met rotan deksel bij H&M

kaarsen in huis bohemian interieur

4. geurkaars smile Ø11x7.5 bij HEMA

kaarsen in huis cadeau geurkaars HEMA

5. Anna's Collection Stompkaars - LED - jade groen - 12 cm bij Praxis

kaarsen in huis led kaars

6. Geurkaars bij H&M

kaarsen in huis luxe geurkaars cadeau H&M

Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top