Oogmake-up

Deze mascara van MAC is je nieuwe holy grail

Deze mascara van MAC is je nieuwe holy grail

Lukt het jou ook steeds maar niet om de juiste mascara te vinden? De een is te klonterig, té waterproof of hij smelt te snel van je wimpers af. De zoektocht naar de perfecte mascara is een hele opgave, maar wellicht hebben wij zojuist een einde kunnen maken aan jouw lange lijden... De MAC Stack mascara komt namelijk wel heel dicht bij perfectie.  

Lees ook: Dit is waarom je vitamine C serums moet gebruiken

Deze mascara van MAC wil je nu nog in huis hebben

Hij ging binnen no-time viral en is dan ook al door menig mens in huis gehaald: de MAC Stack mascara. Niet alleen beauty TikTokkers, maar ook de 'normale' scroller is helemaal weg van dit nieuwe product. De mascara zou zelfs alle voorgaande mascara's van het merk overtreffen en dat geloven we eigenlijk maar al te graag. 

De MAC Stack

De nieuwe mascara van het merk is verkrijgbaar in twee varianten: de Micro Brush, bedoeld voor kleine wimpers en de Mega Brush, bedoeld voor lange wimpers. Feit of fabel: volgens MAC kun je zoveel mogelijk lagen op je wimpers smeren en geen klonten krijgen. Is this what dreams are made of? Volgens vele TikTokkers is deze statement dus absoluut geen fabel en werkt de mascara écht zonder klonten. Maximale lengte en volume op je wimpers, dus. 

Waarom is deze mascara zo perfect?

Het geheim van deze mascara is ook al onthuld: door de lengte van de borstelharen en de lichte formule doet deze mascara precies haar werk. Je wimpers worden niet te zwaar of te dik en laten je lashes juist liften. Free lashlift anyone? Nou ja, 'free' is 'ie dan niet helemaal, maar hij is zeker wel het geld waard. Bij Douglas scoor je 'm al voor 34 euro! 

@alxcext AD What if I told you, you can stack as many layers of the new @maccosmetics MACSTACK mascara as you want 👀 #tiktokmademebuyit #beautyytok #viralproduct #MACSTACKMASCARA ♬ original sound - Alice T
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top