Lifestyle

De grootste ergernissen van vrouwen op een rijtje

De grootste ergernissen van vrouwen op een rijtje

Wij vrouwen lopen nog wel eens tegen wat dingen aan. We hebben best wat ergernissen. Dat we ze niet altijd uitspreken, betekent niet dat ze er niet zijn. Wat dacht je van een panty die binnen no time kapotgaat of een lipgloss die je kwijtraakt in je overvolle tas. Herkenbaar toch?

 

Ergernissen van vrouwen
 

1. Verdwenen kledingstuk

Je hebt je hele outfit al uitgedacht voor het uitgaan. Dat ene jurkje met die hoge laarzen. Maar net wanneer je het aan wilt doen, kun je dat jurkje nergens meer vinden. Je zoekt overal. Uiteindelijk trek je maar wat anders aan. Zo irritant!
 

2. Overvolle tas

We proppen alles in onze tas. Van paracetamol tot lippenbalsem. Je weet zeker dat je alles erin hebt gestopt. Maar zodra je wat nodig hebt, kun je het niet vinden. Je blijft zoeken, maar je geeft uiteindelijk maar op. Bah, weer een ergernis.
 

3. Mannen die de wc-bril niet omlaag doen

Een ergernis bij de vrouw, maar dan over de man. Namelijk het niet omlaag doen van de wc-bril. Niet is vervelender dan dat jij ’s nachts naar de wc moet en jij met je kont en al op de bril valt. Puur omdat de bril niet omlaag wordt gedaan. Daarnaast is het sowieso verschrikkelijk dat de man staand aan het plassen is, want wij lopen met onze voeten door de urine spetters. Bah!
 

4. Oogmake-up mislukt 

Deze volgende ergernis is ook erg herkenbaar. Je bent lekker aan het opmaken. De eyeliner op je rechteroog zit al perfect. Nu het linkeroog nog. Maar dat lukt dan natuurlijk weer niet. Na 1000 pogingen zit er nog steeds geen mooie eyeliner. Dan maar helemaal niks op.
 

5. Ongesteldheidvoorraad erdoorheen

Ongesteld zijn betekent dat je weer even een voorraad maandverband of tampons in huis moet hebben. Je wist zeker dat je nog genoeg thuis had liggen, maar zodra je het nodig hebt zie je ineens dat je niks meer hebt. Het ging er sneller doorheen dan je dacht. Oepsie!
 

6. Mannen die koekeloeren naar bepaalde zones

Hallo vriend, mijn ogen zitten nog zo’n dertig centimeter hoger. Je kent het vast wel mannen die tijdens het praten koekeloeren naar je borsten. Denken ze nou echt dat wij dit niet doorhebben?

 

7. Kledingstuk niet in je maat

Tijdens het shoppen kom je al gauw een fantastische trui tegen die perfect matcht bij je nieuwe broek. Je ziet al helemaal voor je hoe je het met elkaar wil gaan combineren. Maar zodra je tussen de truien gaat kijken, zit je maat er niet meer tussen. Never mind.

 

8. Naroepen op straat

Buiten op straat lopen en mannen die naar je roepen of beginnen te fluiten. Helaas gebeurt dit vaak genoeg. Meestal zijn het ook nog eens mannen die je juist niet aan wil trekken.

 

9. Oranje foundation

Een ergernis die gaat over je foundation. Wanneer je dacht dat je foundation goed was qua kleur, dan heb je het mis. De kleur die je in de winkel getest had, bleek thuis toch iets donkerder te zijn dan je dacht. Hallo, sinaasappelhoofd.

 

10. Etensresten tussen je tanden

Heerlijk die pasta’s met spinazie, maar heel charmant tussen je tanden staat het niet. Check daarom altijd voordat je weggaat extra goed of er niks tussen je tanden zit. Je wilt natuurlijk niet dat iedereen je uitlacht, want als mensen dat doen dan weet je al genoeg. Auch!

 

via GIPHY

 

 

 

Bron: blushingbrunette.com
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top