Fashion

Expensive look vs budget look: Feestjes

Expensive look vs budget look: Feestjes

Party’s are coming! Maar wat moeten we aan? Daarnaast zit er aan kleding vaak nog wel een prijskaartje. Voor wat inspiratie hebben wij verschillende looks op een rijtje gezet: expensive vs. budget. Hetzelfde idee, maar dan in een andere prijscategorie.

 

Fashion items
 

Little black dress

Een little black dress is onmisbaar is jouw garderobe. Een heel toegankelijk mode item dat je kunt stijlen met opvallende accessoires of prachtige hakken. 

Expensive look - €139,99

Little black dress

Budget look - €34,95

Little black dress

 

Leren rok

De leren rok is een blijvertje. Een fashion item waar je alles op kan stijlen. Je hebt ze in het lang en kort. En dit item is zowel in het dagelijks leven als op een feestje te dragen. Ga jij voor de ultieme party look? Combineer hem met een glitter top. Lekker feestelijk!

Expensive look - €119,99
 

Rok Josh V

 

Budget look - €46,95 

Leren rok

 

Golden top

Een gouden top kan bijvoorbeeld perfect gecombineerd worden met een zwart leren rokje. Van metallic tot glitter. Het is net voor welke weg je wilt gaan. Subtiel of opvallend. Je bent in ieder geval helemaal ready voor de party!

Expensive look - €139,99

 

Gouden top

 

Budget look - €46,95

Gouden top

 

Glitter dress

Glitter en glamour! Waar een feestje is hoort ook glitter. Pailletten maken elke outfit feestelijk. Hoe meer, hoe beter. Het is vooral een kwestie van combineren. Let’s dance all night in deze zilveren glitterjurk. Gooi je dansmoves in de strijd en laat zien dat jij de show kan stelen. Met deze volgende jurk sta jij te shinen op de dansvloer.
 

Expensive look - €104,95

Glitter jurk

 

Budget look - € 45 

Glitter jurk

 

Satijn

Een satijnen jurkje is perfect voor een feestje. Het staat heel chique en het zit ook nog eens lekker. We willen namelijk wel dat een jurkje lekker zit tijdens het dansen. Door de pofmouwen krijg je een extra speels effect!

 

Expensive look - €69,95

Saitjnen jurk

 

Budget look - €15

Satijn

 

Laarsjes

Om de outfit af te maken kunnen deze krokodillenprintlaarsjes niet ontbreken. Hakken accentueren de vrouwelijke vormen. Ook lijk je er gelijk een stukje langer door.


Expensive look - €153,99

Laarsjes

 

Budget look - €69,95

Laarsjes

 

Tas

Dacht je dat de outfit al compleet was? Zeker niet! We mogen een tas niet vergeten. Waar laat je anders al je spullen? Met een krokodillenprintje ga jij helemaal in stijl naar je feestje toe. Je ziet er extra chique en feestelijk uit, want deze tas kun je overal mee combineren. Het unieke is dat je zelfs de heuptas als een crossbody-of schoudertas kunt dragen.  


Expensive look - € 99,99

Tas

 

Budget look - €32,86

Tas

 

 

 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top