Fashion

Laat je inspireren door deze stijlvolle vrouwen van 50+

In de modeindustrie lijkt de focus vaak te liggen op alles wat nieuw en jong is en vergeten we snel dat we inspiratie kunnen halen uit vrouwen van elke leeftijd. Het werd eens tijd om deze fashionable 50+ vrouwen in het zonnetje te zetten. 

Het grote geheim van deze vrouwen? Dichtbij jezelf blijven. Over de jaren heen hebben ze allemaal hun eigen stijl ontwikkelt en daar elementen van elk decennia in verwerkt. Kijk verder voor zeven vrouwen die ons het een en ander kunnen leren over fashion en stijl.

1. Sarah Jane Adams

Van model, sieradenontwerpster en Instagram icon Sarah Jane Adams kun je altijd extravagante en gedurfde outfits verwachten. Ze is niet bang voor kleuren en prints en heeft echt fun in fashion.

 

2. Lyn Slater van modeblog Accidental Icon

Dit 63 jaar oude stijlicoon weet wel raad met eye-catching items, toch is haar complete outfit nooit over de top. Lyn's sleek style is een inspiratiebron voor elke leeftijd.

 

3. Baddiewinkle

 

spent the day with @urbandecaycosmetics and @adamrindy 💦💘🌭

Een foto die is geplaatst door badddiiie 🌈🎲💖💦🍩 (@baddiewinkle) op

Instagram gebruiker Baddiewinkle weet ons telkens weer te verbazen met haar jeugdige manier van kleden en haar schaamteloosheid. 88 jaar oud zijn houdt haar niet tegen om te zijn wie ze wil zijn. Niet getreurd, ze mag dan de negentig naderen maar ze is nog lang niet van plan om te stoppen.

 

4. Melanie Kobayashi van Bag and a Beret

Deze 53 year old is het brein achter modeblog 'Bag and a Beret'. Melanie komt uit Vancouver en is niet bang om te mixen en matchen met vintage, kleur en printjes en creëert zo haar compleet eigen stijl.

 

5. Patti Gibbons van Not Dead Yet Style

 

Visible Monday is live and awaiting your links! My link is in profile. #notdeadyetstyle #over50 #over60 #visiblemonday

Een foto die is geplaatst door Not Dead Yet Style (@notdeadyetstyle) op

60-plusser Patti mengt het liefst vintage met modern en geeft hierdoor een eigen draai aan de laatste modetrends. 

 

6. Dorrie Jacobsen van Senior Style Bible

Het is bijna niet te geloven dat Dorrie de 80 al heeft gepasseerd, want deze stylish blogger en Instagrammer zit vol met stijladvies, tips en tricks.

 

7. Cathy Williamson van The Middle Page

Hoe geef ik mijn outfit net dat kleine beetje extra flair? Cathy van modeblog 'The Middle Page' heeft het antwoord op al je vragen en laat zich zeker niet tegenhouden door haar leeftijd!

Deel dit artikel
Back to top