Wenkbrauwen

3 wenkbrauw-oliën die voor een natuurlijke groei zorgen

3 wenkbrauw-oliën die voor een natuurlijke groei zorgen

Volle wenkbrauwen zijn on trend en wij krijgen er niet genoeg van. Wil je zelf meer volume in je brows? Aarzel niet! We helpen je een handje. Deze oliën zijn 100% natuurlijk en geven jouw wenkbrauwen een onweerstaanbaar volume en groeiboost. Maak alvast de before foto’s van je wenkbrauwen… Je gaat versteld raken door de after foto’s!

1. Castorolie €10,49

Castorolie is een wondermiddel voor haar, huid en… wenkbrauwen! Volgens The Green Creator is castorolie een rijke olie die niet alleen een hydraterend effect heeft, maar ook mineralen bevat. Het is hoog in unieke vetzuren die de wimpers en wenkbrauwen voeden en versterken. Het verhoogt ook de bloedcirculatie en dat is cruciaal voor het bevorderen van haargroei!

Castorolie

2. BBB London Nourishing Brow Oil €18,45

Houd je van een natural look? Dan is dit je to go wenkbrauwolie! Deze olie definieert je wenkbrauwen op een natuurlijke manier. Het is de beste brow oil voor wenkbrauwen die niet meer groeien, wenkbrauwen met kale plekjes en wenkbrauwen met een voeding tekort. Gebruik het product ’s nachts en ontdek de volgende ochtend het verschil: je wenkbrauwen zijn verstevigd en verzorgd! Volgens Look Fantastic bevat deze voedende oliemix biologische zoete amandel- en rozemarijnolie om kostbare wenkbrauwhaartjes te verzorgen, terwijl lavendel en sandelhout kalmeren en in balans brengen en de beste omstandigheden creëren voor wenkbrauwgroei.

BBB London Nourishing Brow Oil

3. Marr Cosmetics Wenkbrauw- en wimperserum grow oil €47,95

MARR Grow Oil is 100% natuurlijk! Deze olie bevat géén chemische toevoegingen en is rijk aan puur natuurlijke ingrediënten die de haargroei perfect stimuleren. Daarnaast is het een hele fijne en subtiele olie die je gemakkelijk aanbrengt dankzij het borsteltje. Je krijgt binnen 6 tot 8 weken volle wenkbrauwen en wimpers! Het product is na één maand nog steeds te gebruiken. Dus onderschat deze mini-oil niet, want je kan er écht lang mee. Be ready om complimenten te vangen over je wenkbrauwen en wimpers. 

Marr Cosmetics wenkbrauw- en wimper serum olie

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top