Face & Sculpting

Say what? ‘Face wine’ is het beautyproduct dat we allemaal nodig hebben

Say what? ‘Face wine’ is het beautyproduct dat we allemaal nodig hebben

Als je je gezicht opmaakt, wil je natuurlijk dat de make-up zo lang mogelijk blijft zitten. De meeste gebruiken hier een primer voor, maar nu komt daar een bijzonder product bij. Op TikTok gaat de ‘face wine’ viral en dit werkt misschien zelfs nóg beter dan primer.

Wat is 'face wine'?

Het nieuwste beautyproduct kwam voorbij in een TikTok van make-upartiest Mikayla Nogueira. In de video sprayt ze de 'face wine' op haar gezicht, wat eigenlijk gewoon puur en alleen maar druivenwater is. Met de 'face wine' creëert ze een plakkerig laagje, dat perfect is als basis voor je make-up. Eigenlijk werkt het bijna zoals een primer, maar misschien nóg beter. Sowieso is het voor mensen met een gevoelige huid een stuk fijner. Doordat het druivenwater is, voelt het verfrissend en kalmerend op je huid.

@mikaylanogueira @monet mcmichael 🤍 all it took was that one clip to make me go buy that 😂 #makeup #beauty ♬ original sound - Mikayla Nogueira

Waar vind je 'face wine'?

Op dit moment is het druivenwater, oftewel de 'face wine', nog niet heel populair als beautyproduct. Dat terwijl het heel erg van nu is! Het is namelijk gemaakt van biologische druiven en daarmee dus een plantaardig product. Momenteel verkoopt alleen Caudalie het zogenoemde grape water. Al is het op dit moment helaas uitverkocht, maar no worries, dat is vast niet voor altijd.

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top