Oogmake-up

Dit zijn de allerbeste vegan mascara's

Dit zijn de allerbeste vegan mascara's

Mascara is een essentieel product voor vrijwel iedere make-up look. Voor veganisten is het helaas nog knap lastig om een vegan optie te vinden voor dit product want er wordt namelijk vaak bijenwas in mascara verwerkt.

Gelukkig zijn er verschillende merken die een breed assortiment aan vegan producten aanbieden, waaronder mascara. Dit zijn de beste vegan mascara's om uit te kiezen.

1. Too Faced Better Than Sex

Is deze mascara daadwerkelijk beter dan seks? Dat misschien niet helemaal maar het komt verrassend dichtbij. Deze mascara geeft met maar één laagje ontzettend veel volume. Too Faced test niet op dieren en veel van hun producten, waaronder deze mascara, zijn vegan! 

2. Hourglass Caution Extreme Lash Mascara

Deze mascara van Hourglass is perfect voor iedereen die op zoek is naar een mascara die volume én lengte bied. De mascara is erg makkelijk in gebruik en is ook te verwijderen zonder moeite.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Hourglass Cosmetics (@hourglasscosmetics) op

3. Lush Eyes Right Mascara

Als je op zoek bent naar duurzame producten dan zit je bij Lush altijd goed. Naast hun iconische bad- en doucheproducten hebben ze ook een cosmeticalijn. De Eyes Right mascara is perfect voor mensen met gevoelige ogen. De mascara creëert een natuurlijke look die perfect is voor no make-up dagen. 

4. Essence I Heart Extreme Volume Mascara

Deze mascara van Essence is de droom van iedereen die dol is op extreem volume. De I Heart Extreme Volume mascara is intens zwart van kleur en ook nog eens super betaalbaar.

5. Urban Decay Perversion Mascara

Perversion is de mascara voor intens volume. Het borsteltje bedekt ieder haartje maar voorkomt dat ze aan elkaar vast gaan plakken. Deze mascara kan je blijven aanbrengen, want hoeveel laagjes je ook doet, er ontstaan nooit klontjes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Urban Decay Cosmetics (@urbandecaycosmetics) op

6. Charlotte Tilbury Full Fat Lashes Mascara

De Full Fat Lashes mascara van Charlotte Tilbury is ideaal voor het creëeren van lange, gedefinieerde wimpers. Het borsteltje bedekt ieder haartje en verspreidt het product gelijk over iedere wimper. Daarnaast is deze mascara ook erg veilig voor de gevoelige huid en gevoelige ogen.

7. Hema B.A.E. 3D Effect Waterproof Mascara

Ben jij op zoek naar een fijne mascara voor een klein prijsje? Dan zit je bij de Hema B.A.E. collectie precies goed. De 3D effect mascara is een goede vegan optie voor iedereen die op zoek is naar een goedkoper alternatief. De mascara klontert niet en is ook nog eens waterproof.

 
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top