Oogmake-up

Op zoek naar een hele goede mascara? Dit zijn onze favorieten!

Op zoek naar een hele goede mascara? Dit zijn onze favorieten!

Veel vrouwen moeten er niet aan denken om zonder een beetje make-up uit huis te gaan en mascara is vaak één van die dingen die niet mag missen. Of je hebt een favoriet die je altijd móét hebben, of je koopt telkens een andere variant als je mascara weer eens op is. 

De één wilt volume, de ander wilt juist lengte of allebei. Zo heeft iedereen een eigen voorkeur voor mascara. Heb je een nieuwe mascara nodig of ben je gewoon op zoek naar de beste? Nu hoef je niet meer uren te zoeken naar de perfecte variant want wij hebben onze favorieten op een rijtje voor je gezet. 

Dit zijn de favoriete mascara's van de redactie.

1. Too Faced Better Than Sex Mascara Waterproof

Ik ben sinds kort enorm fan van deze mascara. Ik heb hem pas 'ontdekt' en ik was gelijk verkocht dus ik gebruik nu ook geen andere meer. Deze mascara krult je wimpers, separeert ze en geeft ze lengte én volume. Ook nadat ik mijn wimpers gekruld heb en deze mascara op breng, zakken ze niet naar beneden; iets waar ik normaal wel last van heb. De samenstelling van de mascara is ook niet waterig, waardoor je wimpers snel opdrogen. Een perfecte combinatie van alles dus!


Too Faced Better Than Sex Waterproof Mascara bij Douglas.nl

2. Lancôme Hypnose

De naam zegt het eigenlijk al. Deze mascara geeft je een hypotiserende oogopslag met tot wel zes keer meer volume. Je wimpers krijgen een diepe kleur en hij klontert niet. Dankzij het kleine borsteltje kan je makkelijk ieder wimpertje meepakken en daarnaast blijven de haartjes lekker zacht. Wel zijn fijn! Nog een voordeel: deze mascara loopt niet makkelijk uit.

Lancôme Hypnôse mascara bij DeBijenkorf.nl

3. M.A.C. In Extreme Dimension 3D mascara 

De M.A.C. In Extreme Dimension 3D mascara heeft een lichte formule en komt in een intens zwarter dan zwarte kleur. Het goedje verzadigd je wimpers van de aanzet tot het einde, geeft extreme lengte en een intens volume. Ook blijven je wimpers zacht en flexibel. Het resultaat: veel volume wat niet zal vlekken of klonteren. Nog iets fijns aan deze mascara is dat de borstel erg dik is zodat je een optimale hoeveelheid van mascara aan te brengen. 

M·A·C In Extreme Dimension 3D Black Lash mascara bij DeBijenkorf.nl

4. Clinique High Impact Curling mascara 

Deze mascara hadden meerdere dames als favoriet. Ook ik heb hem een tijdje met veel plezier gebruikt. De Clinique High Impart Curling mascara versterkt de krul optimaal en geeft moeiteloos maximaal volume gecombineerd met definitie en lengte aan je wimpers. Het borsteltje heeft een C-vorm zodat de wimpers een perfecte krul krijgen. De mascara is ook geschikt voor de gevoelige huid en ogen én is ook nog parfumvrij. 

Clinique High Impact Curling Mascara bij DeBijenkorf.nl

5. NARS Climax mascara

Deze mag zeker niet ontbreken in het rijtje! De Nars Climax mascara geeft je wimpers volume, lengte en een mooie krul. Het fijne is dat het product heel makkelijk aan te brengen is en je precies kan doseren hoeveel mascara je op wilt doen. Ook oogt het resultaat heel natuurlijk en blijft de mascara heel de dag mooi zitten. 

Nars Climax mascara bij DeBijenkorf.nl

6. Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils

Over deze mascara wordt gezegd: “Deze mascara geeft mijn wimpers superveel lengte en volume. Ik heb geen valse wimpers meer nodig omdat deze mascara mijn wimpers een ‘volle’ finish geeft”. Volgens YSL heb je voor ieder oog ook maar één pompje nodig, waardoor je mascara lang meegaat. Wat best handig is gezien het prijskaartje. Je betaalt namelijk bijna 35 euro voor deze mascara. Je kan hem nu wel met korting scoren bij wehkamp.nl.

Yves Saint Laurent Effet Faux Cils Volume Mascara bij DeBijenkorf.nl

7. Benefit Cosmetica BADgal BANG! Mascara

Nog een favoriet en een bekende: deze mascara is erg licht en klontert niet. Met slechts één laagje heb je meteen mooie, lange wimpers. Een tweede laag aanbrengen is niet nodig. Het borsteltje werkt erg precies en neemt elk haartje mee. Een prachtige mascara waardoor het bijna lijkt alsof je nepwimpers op hebt. 

Benefit BADgal Bang! Volume Mascara bij Douglas.nl

8. Max Factor Masterpiece Mascara 

Deze mascara is 100% waterproof en dat merk je ook als je hem van je wimpers af wilt halen. Daarom wordt er ook aangeraden om bij deze een goede waterproof reiniger te gebruiken. Hij loopt niet uit als het regent en blijft zitten tijdens het zwemmen. Door het fijne borsteltje kan je hele lange wimpers creëren die de hele dag blijven zitten. 


Max Factor Masterpiece Waterproof Mascara bij Douglas.nl

Beeld: Photo by Angelos Michalopoulos on Unsplash
Deel dit artikel
Back to top