Oogmake-up

Zo fake je vollere wimpers

Zo fake je vollere wimpers

Wil jij opvallende wimpers die de aandacht trekken? Wimpers waardoor er twijfel ontstaat of ze wel echt zijn? En dat alleen door mascara aan te brengen... Ja, wie wil dat nou niet? Wij stonden daarom te springen om de L'Oréal Paris False Lash Superstar X-Fiber mascara te testen! 

 

De mascara bestaat uit twee delen. Je creëert het false lash effect dan ook in twee stappen. De eerste stap is het aanbrengen van de zwarte primer, die je wimpers veel volume geeft. Als tweede stap wordt de vezelrijke topcoat aangebracht, die de wimpers zichtbaar verlengt. Good to know: pompen met je mascara is een echte no-no. Dit zorgt ervoor dat er lucht in je mascara komt waardoor hij sneller uitdroogt en er klontjes ontstaan. Haal het borsteltje dus altijd met een draaiende beweging uit je mascara.

Stap 1

Start met nummer 1 en breng als eerste een laagje van de mascara primer aan. Tip: Veel vrouwen vergeten dit, maar om een volle, donkere oogopslag te creëren kun je de punten van je wimpers het beste ook aan de bovenzijde kleuren. 

Stap 2

Op het borsteltje van stap twee zie je de zwarte vezels meteen zitten. De mascara topcoat breng je gelijk na stap één aan zodat de vezels op je wimpers blijven plakken. Je wimpers worden hierdoor optimaal verlengd.

Herhaling

Bovenstaande stappen kun je een paar keer herhalen om het effect op je wimpers te versterken. Door de unieke formule van deze mascara worden je wimpers niet hard, dus kan er op ieder moment van de dag nog een extra laagje worden aangebracht. Wil jij je lange, volle wimpers behouden? Ga dan 's avonds nooit slapen met mascara op, want je wimpers breken makkelijker als je ligt te draaien in bed. 

Resultaat

Deze mascara creëert in twee simpele stappen een volle oogopslag. Daarnaast blijft de mascara goed zitten en laat hij geen zwarte waas onder je ogen achter. Wil jij graag een mascara met een maximaal resultaat? Dan is de False Lash Superstar X-Fiber ook iets voor jou. 

 

Ga jij de False Lash Superstar X Fiber ook uitproberen? Laat het ons weten! 

 

Beeld: Trend Alert
Deel dit artikel
Back to top