Oogmake-up

Dit is de juiste mascara voor jouw wimpers

Dit is de juiste mascara voor jouw wimpers

Waarschijnlijk ben je het wel met ons eens dat een goede mascara essentieel is bij je make-up routine. Helaas is de zoektocht naar de perfecte mascara vaak eindeloos, aangezien er zoveel verschillende formules op de markt zijn; van waterproof tot extra glossy.

Een goede mascara hoeft niet per se duur te zijn. De Volume Million Lashes mascara van L'Oréal Paris is daar het bewijs van. Deze razend populaire mascara geeft je wimpers mega veel volume. Maar hoe kies je tussen al die Volume Million Lashes-varianten nou de mascara die voor jou het beste werkt? Trend Alert's Floor testte zes varianten!

mascara test

 

Volume Million Lashes Black

blackvolume million lashes black

De Volume Million Lashes Black mascara heeft een groot en dik borsteltje van kunststof, dat zeer flexibel is en je wimpers meer volume geeft. De mascara omhult iedere wimper met een laagje, waardoor je tot wel drie keer meer volume creëert. 

 

Volume Million Lashes Fatale

fatale

fatale

Wil je gi-gan-tisch veel volume? De Volume Million Lashes Fatale heeft een borsteltje met heel veel korte haartjes en een extreem zwarte formule die zorgen voor een femme fatale effect. De perfecte mascara voor een intense oogopslag.

 

Volume Million Lashes Excess

excessexcess

Het borsteltje van de Volume Million Lashes Excess heeft oneindig veel haartjes, die ervoor zorgen dat je wimpers niet aan elkaar kleven. De unieke 'wiper' formule voorkomt klontjes. Wil je dus volle wimpers die perfect gesepareerd zijn? Dan is dit de mascara die je moet hebben!

 

Volume Million Lashes Extra Black

extra blackextra black

Pluspunt van de Volume Million Lashes Extra Black is de formule, die is verrijkt met extra zwartpigmenten waardoor je een intense oogopslag creëert. Perfect dus voor een feestje, wanneer je je ogen net even wat meer in de kijker wilt zetten dan normaal. 

 

Volume Million Lashes Feline

felinefeline

Het voordeel van de Volume Million Lashes Feline is de glossy, zwarte formule die je wimpers opvallend meer glans geeft. Voor een kat-achtige oogopslag met veel volume. 

 

Volume Million Lashes Waterproof

waterproofwaterproof

Verlaat je het huis ook altijd met perfecte wimpers, maar zijn ze tegen lunchtijd alweer ingezakt? Dan is deze waterproof mascara jouw antwoord. Het grote pluspunt van de Volume Million Lashes Waterproof mascara is dat de kleur mega lang blijft zitten en je wimpers lekker lang in de krul blijven.

 

Wat is jouw favoriete mascara?

Beeld: Trend Alert
Deel dit artikel
Back to top