Oogmake-up

De favoriete mascara van élke blogger heeft een zusje!

De favoriete mascara van élke blogger heeft een zusje!

Een mascara die volle wimpers belooft van de wortels tot aan de puntjes en deze belofte ook écht waarmaakt. Alle beautybloggers zijn helemaal lyrisch over de Lash Sensational van Maybelline New York! Voor iedereen die ook groot fan is hebben we goed nieuws, deze fijne mascaravariant heeft er een zusje bij gekregen; Lash Sensational Luscious.

Regular versus Luscious

Lash Sensational en Lash Sensational Luscious geven beide een ‘full-fan’ effect en zorgen voor vollere wimperharen van de wortels tot aan de puntjes. Dit door het flexibele boogvormig borsteltje waarmee je elk haartje makkelijk kunt bereiken. Dat is niet alles, je wimpers krijgen er ook flink wat lengte bij.

Je vraagt je nu vast af “wat is het verschil dan?” Lash Sensational Luscious bevat in tegenstelling tot haar oudere zus een revolutionaire formule bestaande uit drie verzorgende oliesoorten die een zachte en dikkere finish geven. Na gebruik van het product voelen de wimpers lekker zacht, soepel en gehydrateerd aan. Wij koesteren natuurlijk élk wimperhaartje en worden daarom wel blij van een mascara die én volume plus lengte geeft én verzorgend is.

How to

Voor het beste resultaat breng je Lash Sensational Luscious aan in de volgende vier simpele stappen:

Stap 1. Maak met het mascaraborstelborsteltje een vegende beweging van de wortels tot aan de punten van de wimpers.

Stap 2. Gebruik het smalle gedeelte van de borstel om de kleine wimpers te bereiken.

Stap 3. Laat je mascara niet opdrogen tussen de lagen door, maar ga gelijk door met het aanbrengen van meerdere laagjes.

Stap 4. Als je aan het einde van de dag je mascara wilt verwijderen dan gaat dat supermakkelijk. Het is namelijk een washable mascarasoort, wat wil zeggen dat je slechts een beetje warm water nodig hebt om het eraf te halen. Eventueel met een paar druppels make-up cleanser. Easy does it.

Nu we het toch over mascara hebben…

We stuitten op een aantal grappige mascarafeitjes die we jou niet wilden onthouden:

Fact 1

Eugéne Rimmel, een Franse parfumeur en cosmetica-uitvinder, creëerde de allereerste mascara in 1830. Hoewel Rimmel de ontdekker was, was het de 19-jarige Tom Lyle Williams die de mascara onder de aandacht bracht bij het grote publiek. Williams' eerste product heette Lash-Brow-Ine, maar hij veranderde deze naam later naar Maybelline Cake Mascara. De naam Maybelline was een combinatie van het woord vaseline (basisingrediënt van het product) en de naam van zijn zus en inspiratiebron was Mabel.


Fact 2

Maybelline’s Great Lash Mascara, misschien wel de meest herkenbare en hoogst gewaardeerde mascara’s van alle tijden, werd geïntroduceerd in 1971. De iconische groene en roze verpakking ziet er nu, meer dan 40 jaar later, nog steeds hetzelfde uit!


Fact 3

De reden dat de meeste vrouwen hun mond openen wanneer ze mascara aanbrengen is omdat je zo minder snel knippert met je ogen. Iets wat je te allen tijden wilt voorkomen als je met dit make-upkunstje bezig bent. 


ANYWAY, BEN JIJ OOK HEBBERIG GEWORDEN VAN DE NIEUWE VERSIE VAN BLOGGERS FAVORITE, LASH SENSATIONAL? JE SHOPT 'M HIERONDER.
...EN ALS JE DAN TOCH BEZIG BENT, LAAT ONS IN EEN REACTIE WETEN WAT JE ERVAN VINDT!

Beeld: Instagram @Maybelline, @annies.cosmetics, @ladylikemommapics, @estelacardosoblog, Giphy
Deel dit artikel
Back to top