Fashion

Zien: deze kleding past het beste bij jouw haarkleur

Zien: deze kleding past het beste bij jouw haarkleur

Vraag jij jezelf ook wel eens af welke kleur kleding het beste past bij jouw haar? Dit zou niet alleen een hoop keuzestress schelen, een bepaalde kleur kan er ook voor zorgen dat je er stralender of ‘frisser’ uitziet. Iets waar we natuurlijk absoluut geen nee tegen zeggen. Van rood tot zwart en van blond tot bruin, er zijn bepaalde kledingkleuren die perfect passen bij jouw kapsel!

Om je er wat meer een beeld bij te geven, leggen wij in dit artikel uit welke kledingkleur nou echt het beste past bij jouw coupe. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

 

Coupe #1 - Bruin haar

Brunettes hebben één groot voordeel. Zij kunnen namelijk bijna alle kleuren dragen. Hoe fijn is dat? Toch zijn er een aantal kleuren die het gezicht van brunettes het meest doen spreken. Dit zijn kleuren als groen, blauw en aardetinten. Heb je heel lichtbruin haar? Ga da voor kleuren als donkerpaars of oranjerood. Kortom: genoeg mogelijkheden voor de brunettes onder ons.

Coupe #2 - Blond haar

Bij blondines ligt het net even iets anders. Je zult namelijk naar de kleur van je ogen moeten kijken om te bepalen welke kledingkleur het beste bij je past. Heb je hele lichte ogen? Dan staan pastelkleuren en diverse poedertinten je prachtig. Maar ook beige en gebroken kun jij goed hebben. Heb je donkere ogen? Het zal je niet verbazen, maar dan doen donkere kleuren - als goud, groen en bruin - het erg goed. Extra tip: vermijd koele pasteltinten.

Coupe #3 - Rood haar

Als er één haarkleur populairder dan ooit wordt dit jaar, is het wel rood. Goed nieuws voor de mensen met deze haarkleur dus! Misschien zou je het niet denken, maar warme kleuren staan perfect bij rood. Denk dan aan bruine en natuurlijke tinten. Kleuren die je beter kunt vermijden? Geel en roodtinten. Deze kleuren maken je gezicht flets en dat wil je niet.

Coupe #4 - Zwart haar

We kunnen hier lang of kort over praten, maar de vrouwen met zwart haar zijn pas echte geluksvogels. Het maakt niet uit voor welke kleur je kiest, alles kan namelijk! Wel zijn er natuurlijk een aantal kleuren die een streepje voor hebben. Voornamelijk rood, paars en blauw zijn een echte toevoeging aan jouw zwarte coupe. Leef je dus vooral uit!

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top