Interior

5 x de leukste Parijse influencers die je wilt volgen voor interieurinspiratie

5 x de leukste Parijse influencers die je wilt volgen voor interieurinspiratie

We houden van de chic maar simpele looks van de Parisiennes, maar ook de interieurs van de Parijse vrouwen zijn om bij weg te dromen. Denk aan witte wanden met gouden spiegels en vintage gecombineerd met design. En natuurlijk een heerlijk uitzicht over de stad.

Dit zijn de 5 leukste Parijse influencers voor je dagelijkse dosis interieurinspiratie.

Parijse influencers #1 - Mirjam Flatau

Als je van minimalistische interieurs houdt met veel zwart, wit en hout dan zit je goed bij Mirjam Flateau. Ze deelt kiekjes van fijne bedden in Parijse huizen, maar ook van mooie design modulaire banken en chique bijzettafeltjes. 

Parijse influencers #2 - Marie Gilliot

Marie Gilliot wisselt haar beauty- en fashionfoto's af met fijne kiekjes van haar huis. Van de nonchalant chic eettafel en het open raam met uitzicht op de stad tot funky spiegels. Marie laat zien dat je ook een onwijs gezellig interieur kan hebben en niet alles perfect hoeft om er chic uit te zien.

Parijse influencers #3 - Frenchy Fancy

Céline deelt op haar blog en Instagram heerlijke interieurtips. Een fijne toevoeging aan je feed, zeker als je van mooie designkasten houdt.

Parijse influencers #4 - Sabina Socol

Een must voor op je lijstje is Sabina Socol. Naast de heerlijke effortless looks die ze deelt (ook als ze hoogzwanger is), deelt ze daarnaast mooie interieurkiekjes van haar Parijse appartement. Heerlijk om bij weg te dromen.

Parijse influencers #5 - Leia Sfez

Tot slot tippen we Leia Sfez. Deze Parisienne is mama van drie kids, model én een interieurliefhebber. Haar favoriete items zijn designstoelen van bouclé, kunstwerken en haar pronkkast vol mooie accessoires. Leia heeft zojuist een nieuw stulpje dus nu kun je de renovatie van dit huis volgen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leia Sfez (@leiasfez)

Beeld: Ligne Roset
Deel dit artikel
Back to top