Interior

Deze 3 eyecatchers hebben influencers nu in hun interieur

Deze 3 eyecatchers hebben influencers nu in hun interieur

Wij scrollen uren en dagenlang op Instagram, zoals jullie weten. We zoeken daar naar de laatste trends en we willen jou kunnen inspireren en up-to-date houden met de laatste tendensen. Sommige items komen we keer op keer in onze feeds tegen en dan zegt onze intuïtie dat het 'een ding' gaat worden.

De laatste tijd zijn deze drie items mij opgevallen en dat wil ik graag aan jullie laten weten. Ik vind al deze drie eyecatchers namelijk fantastisch! Waar jij ze kunt shoppen (of  DIY'en) vertel ik je ook!

1. Kleurrijke spiegels met funky vormen

Deze opvallende spiegel past perfect bij een funky interieur en is beschikbaar in verschillende formaten en kleuren en zijn gemaakt door Gustaf Westman. De prijs is niet beschikbaar op de website dus het zal vast geen goedkope spiegel zijn. Men zegt (iemand op Reddit) dat de minivariant 1100 euro is. Bekijk deze DIY-video om deze must have na te maken!

2. Rubiks kubus (bijzet)tafel

Twee merken (voor zover ik weet) maken deze originele kubussen en tafeltjes.  P0ly Designs is een Australisch bedrijf dat ontstaan is tijdens de coronacrisis. Je kunt een bureau-, salon- of bijzettafel helemaal custom laten maken via het mailadres in de bio. Hoe duur? Geen idee. Een merk dat wel een website en een duidelijk prijskaartje heeft, is Ikon København. Een mooie kubus kost je daar meer dan 1000 euro plus ongeveer 135 euro aan verzendkosten. Mia Maples laat ons zien hoe wij zelf eentje kunnen maken.

3. Ekstrem stoel

Deze stoel is een postmodern ontwerp van de inmiddels overleden Noorse designer Terje Ekstrøm. Het is niet alleen een stoel maar een op zich zelf staand kunstwerk. De stoel wordt nog steeds gemaakt in verschillende kleuren en verkocht via Varier Furniture voor net nog geen 1800 euro. Ik denk niet dat je deze na kan maken, althans niemand heeft het tot nu toe geprobeerd en gedeeld op het internet. Wat ik me wel afvraag, is of de stoel ook lekker zit.

Beeld: Ikon København & Gustaf Westman
Deel dit artikel
Back to top