Lifestyle

Met deze 5 boeken word jij de beste versie van jezelf in 2022

Met deze 5 boeken word jij de beste versie van jezelf in 2022

Het klinkt misschien een beetje cliché als we zeggen dat je de 'beste versie' van jezelf moet vinden, toch kan dit heel goed helpen om positiever, gemotiveerder en succesvoller in het leven te staan. En dat is natuurlijk altijd handig, zowel privé als het werk.

Een goede manier om dit te doen, is door bepaalde boeken te lezen die je blik op de wereld een beetje veranderen. Hieronder vind je vijf boeken die helpen bij het worden van de beste versie van jezelf in het nieuwe jaar.

1. Think And Grow Rich - Napoleon Hill

Dit boek is een echte klassieker als we het hebben over persoonlijke ontwikkeling en succes. Deze Nederlandse vertaling is een bewerking van de originele tekst uit 1937. Grote kans dat je je nog gaat verbazen over de gelijkenissen tussen de wereld van tachtig jaar geleden en die we vandaag de dag hebben. Je wordt in dit boek meegenomen in de strategie en formule die velen mensen een succesvol en voldaan leven heeft gegeven. 


Invictus Library - Think And Grow Rich (NL Editie) bij Bol.com

2. Nice Girls Don't Get The Corner Office - Lois P. Frankel

Als je op zoek bent naar advies om als vrouw te groeien in je werk dan is dit het ideale boek! Dit boek, geschreven door Lois P. Frankel, is het resultaat van haar ervaringen tijdens haar werktijd als psychotherapeut, waar ze voornamelijk werkende vrouwen behandelde. Je vindt hierin alles over de meest gemaakte fouten van vrouwen op hun werk en hoe je het beste grip kunt krijgen op je carrière.


Nice girls don't get the corner office bij Bol.com

3. Je Bent Zoals Je Denkt - Michael Pilarczyk

In het boek 'Je Bent Zoals Je Denkt' zul je erachter komen hoe je gedachten invloed hebben op het creëren van je dagelijkse realiteit. Hoe je bent en hoe je leven zich vormt heeft namelijk alles te maken met hoe je denkt. Door dit boek zal je je eigen denkwijze meer gaan begrijpen, waardoor je meer controle krijgt over je leven.


Invictus Library - Je Bent Zoals Je Denkt bij Bol.com

4. Ons Feilbare Denken - Daniel Kahneman

Heb je soms wel eens het gevoel dat je verkeerde beslissingen maakt? In dit boek vind je verschillende tips om valkuilen te vermijden en betere beslissingen te nemen. Dit wordt uitgelegd aan de hand van twee denksystemen; een snelle, intuïtieve manier en een langzame, weloverwogen manier. Hoewel dit simpel klinkt, gebruiken we toch vaak de verkeerde manier van denken. In deze vertaalde versie van 'Thinking, Fast And Slow' leer je hier nog veel meer over.


Ons Feilbare Denken bij Bol.com

5. Leef Meer, Denk Meer - Pia Callesen

Zorgeloos leren leven; in dit boek lees je er alles over. Om uit een dip te komen is het belangrijk om minder te denken en meer te leven. Dit boek vertelt dan ook een strategie om meer controle te krijgen over je denkprocessen. Dit zal leiden naar een beter leven, waarbij je meer focus zal leggen op het leven zelf. 


Leef meer, denk minder bij Bol.com

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top