Fashion

Kim K. en Chrissy Teigen starten samen een project en jij kan meedoen!

Kim Kardashian West en Chrissy Teigen starten samen een boekenclub! Ze zijn inmiddels een veel besproken dikke-vriendinnen-duo in Hollywood. De twee waren bijvoorbeeld op elkaars bruiloften en hebben elkaar gesteund tijdens de zwangerschappen. Chrissy verscheen eerder ook al in video’s op Kim K.’s app waarin ze onder anderen samen leuke en gênante herinneringen ophaalden van toen ze elkaar net kenden, dus het is geen grote verrassing dat ze samen een project starten. 

 

Kim & @ChrissyTeigen talk about everything on #KKWInnerCircle. Full video on Kim's app. Link in bio!

Een video die is geplaatst door Kim, Kanye, North & Saint West (@bound2west) op

De 36-jarige Kardashian plaatste een enthousiaste tweet op Twitter om al haar fans te laten weten dat ze samen met Chrissy een boekenclub start. 

En het is niet wat je denkt. Ze schuiven de fans niet zomaar girly bestsellers onder de neus. Kim koos als very first book een boek uit 1992, die haar heeft geholpen tijdens een moeilijkere periode in haar leven. 

Kim en Chrissy hebben hun haarstylist Jen Atkins ook bij het team betrokken, die ook gaat helpen met het voorstellen van boeken. 

Al snel begonnen fans zich te verdiepen in het nieuwe project van de twee BFF’s. Kim reageerde dan ook direct op verschillende vragen van fans. Waar het boek over gaat, bijvoorbeeld. 

Interessant! Ook Chrissy liet via twitter weten dat deelnemen aan dit leuke project super simpel is, het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het boek lezen. Allemaal mee doen dus!


Beeld thumb: iStock

Deel dit artikel
Back to top