Interior

Dit zijn de leukste boeken voor op je salontafel

Het inrichten van je woonkamer eindigt niet bij de meubels... Daar begint het juist! Er zijn heel veel accessoires te verzinnen om een ruimte op te leuken en er een persoonlijke twist aan te geven. Je kan bijvoorbeeld een gallery wall maken of fotogenieke planten neerzetten, maar een mooi boek op de salontafel is ook een leuk detail!

Het zit hem dus in de kleine dingen. Als jij daar oog voor hebt, laat je zien dat je echt aandacht hebt gestopt in bijvoorbeeld de inrichting van iets. Een koffietafelboek is niet alleen leuk om neer te leggen, het is ook top voor als je gasten over de vloer hebt die even iets te doen willen hebben. En om die redenen zetten wij zeven keer de leukste boeken voor je op een rijtje, waarmee jij jouw (woon)kamer kan opleuken. 

Klik op het boek om te bestellen. 

1. IT by Alexa Chung
Niet alleen de binnenkant is mooi, ook de binnenkant is zeker de moeite waard. Of je nou een echte fan bent van Alexa Chung of niet, dit boek bevat een hoop inspiratie. Vooral fashion en muziek zijn belangrijke onderwerpen en het is heerlijk om daar even doorheen te bladeren.2. Groen geluk
Als je een plantenliefhebber bent, is dit boek helemaal perfect voor jou! Groen geluk bevat de mooiste kamerplanten en tips hoe je deze het beste kant verzorgen en onderhouden. En er zijn niet zomaar foto's toegevoegd van de planten, maar unieke kunstwerkjes gemaakt door Maaike Koster. Genoeg moois om naar te kijken dus.3. 100 Interiors Around The World
Als je de moeite neemt om een mooi boek te kopen voor op je salontafel, dan heb je vast wel het een en ander met interieur. Dit boek bevat prachtig ingerichte ruimtes van allerlei plekken uit de wereld. Er komen heel veel verschillende stijlen langs en zo krijg je gelijk weer nieuwe ideeën voor je eigen huis!4. Coco Chanel
Dit boek vertelt doormiddel van de mooiste illustraties het verhaal van Chanel. Je bladert er met gemak doorheen en voor je het weet heb je hem uit! En je hoeft echt geen veelvuldig Chanel koper te zijn om dit boek in huis te halen. 
5. Amsterdam A Metropolitan Village
Dit fotografische eerbetoon aan Amsterdam weet de plek op een hele mooie manier vast te leggen. Als je niks met de hoofdstad hebt, zal je er toch hoe dan ook anders naar kijken na het openslaan van dit boek. De foto's zijn een lust voor het oog en daarom ook perfect om op je salontafel te hebben liggen.
6. Little escapes
Als je toch in een boek zit te kijken, kan je er net zo goed wat leuke informatie aan overhouden. In Little escapes staan allerlei slaaptips en eetadressen (208 om precies te zijn) in Nederland en Vlaanderen. De plekken zijn persoonlijk getest door Maartje Diepstraten en zij weet er wel het één en ander vanaf!
7. Wanderlust
Iedereen kan wel genieten van prachtige foto's van de natuur. In dit boek worden allerlei wandelpaden vastgelegd en zo ontdek jij de wereld een beetje mee met deze reizigers. Indrukwekkend om te zien en heel fijn voor als je even op de bank wil zitten met je verstand op nul. 
Beeld thumb: iStock

Deel dit artikel
Back to top