Interior

Even wat inspiratie: zo gebruik je boeken bij de styling van jouw interieur

Even wat inspiratie: zo gebruik je boeken bij de styling van jouw interieur

Boeken: we hebben ze in verschillende soorten en maten. Van prenten- en leesboeken tot informatieve boeken. Ze zijn niet alleen leuk om doorheen te bladeren, maar kunnen ook een geweldig decoratiestuk vormen in je interieur. Wanneer je houdt van fotografieboeken dan kan je deze op je favoriete pagina openleggen. Zo creëer je niet alleen meer sfeer op tafel, maar het geeft de ruimte direct wat meer leven.

Er zijn eindeloze mogelijkheden om met je boeken jouw huis te decoreren en daarom is het bijna zonde om je favoriete stukken in een dichte kast te laten verstoffen. Het is zoveel leuker om ze deel uit te laten maken van je interieur. Zo geef je jouw woonkamer net wat meer karakter én een artistiek randje. Heerlijk, toch?

Benieuwd hoe jij jouw boeken bij de styling van je interieur kan betrekken? Kijk dan snel met ons mee en laat je inspireren!

1 van 7

Sidetable

 

Heb je een tafeltje tegen de muur staan en weet je niet zo goed wat je ermee moet? Zet er een stapel boeken op, een leuke lamp en eventueel wat potjes of een vaas met bloemen. Je zal merken dat de ruimte direct wat meer leeft.

1 van 7
Beeld: HKliving
Deel dit artikel
Back to top