Haarverzorging

Dit is de nieuwe haartrend Mermaid Red Hair

Dit is de nieuwe haartrend Mermaid Red Hair

Terwijl de haartrends voor 2022 al in aantocht zijn, spotten we ook een aantal haartrends die perfect zijn voor de kerst. Zo zien we deze feestdagen glitterende lokken, namelijk fairy hair. Maar dat is niet de enige haartrend deze december. Mermaid red hair is namelijk ook helemaal on trend (ook in 2022!)

Dit is Mermaid Red Hair

Lang rood krullend haar, net als Ariel de kleine zeemeermin, dat is Mermaid Red Hair. Geen kort pittig rood kapsel dus, maar lengte, lengte en nog meer lengte. We spotten deze haartrend al bij Lizzo en ook bij Shakira. En ook in het straatbeeld gaan we deze sprookjesachtige rode krullen zien. 

Het geheim van Mermaid Red Hair is een krultang waarmee je voluminieuze krullen kunt maken voor de perfecte zeemeerminnenlook. Geen zorgen als je geen volle lange lokken hebt of dik haar, want ook als je dun haar hebt kun je ervoor zorgen dat je haar meer volume krijgt door deze tips. En extentions zijn natuurlijk ook altijd een uitkomst, als je een volledig nieuwe coupe wilt. Kortom: rode lokken is zéker een goed idee voor deze kerst.

Nog wat inspiratie nodig voor Mermaid Red Hair? Dat hebben we voor je! 
 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top