Haarverzorging

5 makkelijke haarstijlen voor in de ochtend

5 makkelijke haarstijlen voor in de ochtend

Vroeg opstaan vindt niemand echt leuk en al helemaal niet als we nog eerder uit bed moeten om ons haar te doen. Daarom delen wij 5 makkelijke haarstijlen voor in de ochtend, zo kan je nog even wat langer blijven liggen.

 

1. Lage paardenstaart

Er zijn veel verschillende soorten paardenstaarten. Deze lage paardenstaart kan je classy maken door het onderste stukje van je staart te pakken en deze om je elastiekje te wikkelen. Dit plukje kan je vervolgens vastzetten met een haarspeldje.

2. Half vast, half los

Deze look is perfect voor als je je haar niet helemaal vast wilt dragen. Ook zijn er veel verschillende variaties in deze haarstijl. Zo kan je een knot, staart of vlecht maken met de lokken die je vastzet.

3. Nonchalante vlecht

Voor de mensen die het vlechten onder de knie hebben, is dit een hele goede en snelle optie. Bovendien ziet een vlecht eruit alsof er veel tijd in heeft gezeten. Deze look kan je helemaal afmaken door een paar plukjes aan de voorkant los te trekken. Ook kan je ervoor kiezen om een vlecht te maken in de paardenstaart voor een net wat andere look.

4. Hoge paardenstaart

Naast de lage is er natuurlijk ook de hoge paardenstaart. Hierbij kan je ervoor kiezen deze strak te maken of juist wat losser. Door twee schuifspeldjes onder je staart te schuiven zal deze meer volume krijgen. Ook bij de hoge paardenstaart kan je kiezen voor de 'classy' look door het onderste stukje van de staart om het elastiekje te wikkelen.

5. Casual lage knot

Deze knot is ideaal als je echt even geen last wil hebben van je haar. Je maakt dit type knot door bijvoorbeeld je manen in een lage staart vast te zetten en vervolgens al je haar bij elkaar te pakken en deze vast te maken met een elastiekje. Je kan er ook nog voor kiezen om haarlak te gebruiken om er zeker van te zijn dat de knot de hele dag blijft zitten.

Beeld: Getty images
Deel dit artikel
Back to top