Haarverzorging

6 trendy kapsels voor dun haar in 2021

6 trendy kapsels voor dun haar in 2021

Helaas is niet iedereen gezegend met een volle bos haar. Je kan veel oplossen met verschillende volumeproducten en er zijn ook een aantal kapsels en hairdo's die jouw manen dikker doen ogen. Gelukkig zijn veel trendy haircuts van 2021 perfect voor de dames met dun haar.

Welke zes haarstijlen en kapsels jouw haar een boost geven vertellen we je hier!

1. Schouderlengte

Helaas zijn lange manen niet het beste kapsel voor dames met dun haar. Je haar wordt namelijk zwaarder naarmate het langer wordt en gaat het slapper naar beneden hangen. Dat wil je dus niet! Je creëert een vollere bos haar door jouw lokken op schouderlengte of korter te knippen. Een trendy bob of lob is dus dé oplossing!

2. Laagjes

Laagjes in je haar zorgen ervoor dat je haar er speelser en dikker uit komt te zien. Laat je haar niet in té veel layers knippen want dan ziet het er juist nog dunner uit.

3. Schuine pony

Curtain bangs en pony's in het algemeen zijn trending. Ze geven je haar een boost en het helpt om jouw haar er voller uit te laten zien. Tip! Een schuine pony heeft minder onderhoud nodig!

4. Pixie cut

Het trendy kapsel die dames met dun haar wel kunnen rocken en minder goed staat bij vrouwen met dikker haar, is de populaire pixie cut. Draag je haren achter je oren en jij hebt een super elegant kapsel.

5. Paardenstaart

Wanneer jij je haren graag wilt opsteken in de zomer, kun je met droogshampoo volume crëeren en je manen in een paardenstaart doen. Wikkel een lok haar om je elastiekje heen voor een chique look die jouw haren ook gelijk dikker doet ogen.

 

6. Messy bun

Style je haar niet te netjes, een rommelig kapsel met volume mousse laat jouw haar er voller uitzien. Een messy bun is bijvoorbeeld een perfecte hairdo!

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top