Travel

5 x originele bestemmingen in Europa waar wij volgende zomer heen willen

5 x originele bestemmingen in Europa waar wij volgende zomer heen willen

Miss corona is al een tijd in ons leven en maand na maand verlangen we meer naar een heerlijke vakantie zónder zorgen. Een weekje weg (of misschien zelfs twee), om er even tussenuit te gaan en te genieten van al het moois wat er in de wereld te zien is. Je bent misschien geneigd het vliegtuig te nemen naar een warm en tropisch (ei)land om daar lekker te zonnebaden maar besef dat er binnen Europa ook prachtige plekken zijn.

Om je wat meer inspiratie te geven over hoe mooi ons werelddeel is, laten wij jou vijf originele en gave bestemmingen zien binnen Europa. Deze mooie plekjes variëren van Frankrijk tot Slowakije en van Portugal tot Griekenland. Er is voor ieder wat wils en neem maar van ons aan: zodra het weer kan, wil je hier zó snel mogelijk heen!

Laat je inspireren door deze prachtige plekken en denk de volgende keer nog eens na wanneer je een vliegticket naar een ver oord wilt boeken. Misschien ligt de perfecte bestemming wel dichterbij dan je denkt. 

1 van 6

1.   Bolgheri - Italië

Groene heuvels, kronkelende wegen en wijngaarden maken het dorpje Bolgheri in Toscane een bijzondere bestemming. Het is een enorme aanrader om de beroemde Viale dei Cipressi te bezoeken wanneer je hiernaartoe gaat. Dit is een schilderachtige, rechte laan met eeuwenoude cipressen die eindigen voor het kasteel van Bolgheri. Natuurliefhebbers kunnen hier genieten van het prachtige landschap en wijnliefhebbers kunnen zich amuseren met het proeven van de overheerlijke wijn.

1 van 6
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top