Lifestyle

9 x deze essentials mogen niet ontbreken in je handtas

9 x deze essentials mogen niet ontbreken in je handtas

Of je nu een dagje op stap gaat of gewoon naar je werk, er zijn van die dingen die niet mogen ontbreken in je handtas. Tenminste, als je jezelf een beetje comfort gunt ;). Je weet maar nooit wat je onderweg nodig gaat hebben. 

Zeker wanneer je een hele dag op pad bent is het wel zo fijn een aantal dingen bij de hand te hebben. Ga je bijvoorbeeld een nieuwe stad ontdekken? Dan is de kans groot dat je ook even aan het reizen bent. Op deze dagen is het fijn om alle dingen die je nodig hebt, bij de hand te hebben. Stop onderstaande essentials in je tas om het jezelf zo fijn en makkelijk mogelijk te maken, wanneer je een dagje onderweg bent. 

We begrijpen dat je liever niet met een al te zware tas wilt rondstappen. In dit lijstje vind je naast belangrijke dingen zoals je portemonnee, telefoon en OV chipkaart nog een aantal handige items!

1. Mini parfum

Voor een fijne opfrisbeurt onderweg is het slim een kleine verstuiver met je favoriete parfum in je handtas te stoppen. Zo voel je je halverwege de dag weer net zo fris als in de ochtend, direct nadat je je hebt klaargemaakt. Vergeet ook niet een deo voor onderweg hieronder te rekenen. Een fijne én natuurlijk deodorant is bijvoorbeeld Lekker in een potje. Verkrijgbaar bij de Albert Heijn, dus ook onderweg makkelijk te halen!

2. Hand sanitizer

Je weet maar nooit wanneer je handen wel een opfrisbeurt kunnen gebruiken. Stop daarom een flesje desinfectiegel in je handtas om voorbereid te zijn. Geen fan van een gel? Dan zijn vochtige doekjes een fijn alternatief. 

3. Iets te lezen

Wanneer je even onderweg bent met het OV is het wel zo fijn iets te lezen te hebben. Neem daarom een tijdschrift of boekje mee waarin je onderweg een paar bladzijden kunt lezen. Geen zin in een té zware tas? Dan is de app Readly een goed alternatief. Dit is de Netflix onder de magazines, dus je favoriete tijdschrift zit er ongetwijfeld tussen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Vogue Netherlands (@nlvogue) op

4. Drinkfles

Zeker wanneer je onderweg bent, wil je natuurlijk niet zonder water komen te zitten. Omdat het belangrijk is gehydratreerd te blijven, wil je daarom je drinkfles niet vergeten. Kies voor een exemplaar dat langer meegaat en je kunt hergebruiken, zoals een Dopper. Nog een fijn design ook! 

5. Beauty essentials

Voor die kleine touch up onderweg heb je niet de hele inhoud van je toilettas nodig. Kies uit de producten die je het vaakst gebruikt jouw 3 á 4 belangrijkste producten, zoals bijvoorbeld een lipstick, poeder, concealer en mini haarborstel.  Laat de rest lekker thuis, meer heb je niet nodig!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Glossier (@glossier) op

6. Snack to go

Ook tussen de maaltijden door kun je weleens trek krijgen. Wees voorbereid en pak een snack voor tussendoor in. Ga bijvoorbeeld voor volkoren koekjes of een banaan om de tussentijdse trek te stillen. 

7. Zonnebrandcrème

Met het wisselvallige Nederlandse weer weet je maar nooit waar je op kunt rekenen. Neem daarom voor de zekerheid altijd een mini flesje zonnebrand voor onderweg mee. Kies een variant die speciaal voor gezicht is, deze heeft vaak een fijnere textuur en irriteert niet. Ook wanneer de zon niet schijnt is het belangrijk om je in te smeren, want achter de wolken doen die zonnestralen alsnog hun werk. Nu we het toch hebben over die zonnestralen: een zonnebril is ook altijd handig. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door R O C K Y (@rocky_barnes) op

8. Paraplu

Ter aansluiting op het bovenstaande punt, wil je ook deze niet vergeten. Net als zonnestralen weet je ook niet altijd wanneer je flinke regendruppels kunt verwachten. Hartje zomer en zijn de weersvoorspellingen uitstekend? Dan kun je hem natuurlijk wel thuislaten. In alle andere gevallen: neem hem toch maar mee. 

9. Lippenbalsem

Niemand wordt blij van droge, pijnlijke en gebarsten lippen. Of het nou als prep voorafgaand aan het aanbrengen van een laagje lipstick is of om je lippen te hydrateren, lippenbalsem mag niet ontbreken in je handtas!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Yara Michels (@yara_michels) op

Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top