Beauty

De ultieme make-up lijst voor roodharigen

De ultieme make-up lijst voor roodharigen

Het vinden van make-up producten die een aanvulling zijn voor sproeten, een gevoelige lichte huid en koperkleurige lokken is geen makkelijk taak. Trend Alert to the rescue, want dit lijstje bevat de do's voor alle prachtige roodharigen. 

 

SPF

Al eerder schreven we over het belang van iedere dag een crème met SPF smeren. Dit is al helemaal een must do voor roodharigen, omdat zij door hun lichte huidskleur sneller verbranden. Begin dus je beautyroutine met het smeren van een dagcrème met SPF!

 

Liquid Foundation

De perfecte foundation vinden voor roodharigen is heel erg lastig. Het pigment in foundations is vaak te rood of te grijs. De L'Oréal True Match foundation collectie bestaat uit maar liefst 20 tinten. Daardoor zit er voor iedereen een perfecte tint foundation bij (dus ook voor roodharigen). Weet jij al hoe je de juiste kleur foundation vindt? Je leest het hier.

 

Zo accentueer je sproeten

Een goede tip voor de roodharigen die hun sproeten willen accentueren: breng eerst foundation aan om onzuiverheden te verbergen en dip vervolgens een wattenstaafje in water en stip daar je sproeten mee aan. Op die manier zijn je onzuiverheden wel bedekt, maar kunnen je sproeten stralen!

 

Rode lipstick

Veel roodharigen denken dat ze geen rode lipstick kunnen dragen, maar niets is minder waar. Zoek wel naar een rode lipsticktint met een blauwe ondertoon. De warmte van deze kleur staat prachtig bij iedere rode haartint en huidskleur.

 

Berry lips

Dit is de definitie van een roodharige-vriendelijke kleur. Berry lips kunnen overdag casual gedragen worden, maar ook 's avonds naar een feestje!

 

 

Een bericht gedeeld door Lotte ? (@lottecorneth) op

 

Heb jij nog een tip voor roodharigen? Laat het hieronder weten. 

 

Beeld: Instagram @lottecorneth 

Deel dit artikel
Back to top