Fashion

Televizier-Ring Gala 2016: de mooiste beauty looks

Televizier-Ring Gala 2016: de mooiste beauty looks

Gisteravond vond in de Heineken Music Hall het Gouden Televizier-Ring Gala 2016 plaats. Het was alweer de 51ste editie van het gala en het werd live op televisie uitgezonden. De uitreiking van de Televizier-Ring is hét feest van het jaar in de televisiewereld en BN'ers zien er dan ook op hun mooist uit. Kijk maar mee!


Televizier-Ring 2016

Presenteerde Jan Smit het vorig jaar nog alleen, dit jaar werd hij bijgestaan door Art Rooijakkers. De drie genomineerde televisieprogramma's waren Penoza, Geer & Goor: zoeken een hobby! en Floortje naar het einde van de wereld. De felbegeerde Televizier-Ring ging naar Floortje! Maar er werden meer prijzen uitgedeeld. Chantal Janzen mocht voor de derde keer op een rij de Zilveren Televizier-Ster voor beste presentatrice in ontvangst nemen, Pip Pellens won de Televizier Talent Award en Angela Schijf kreeg de Zilveren Televizier-Ster voor beste actrice!

Een gala is geen gala zonder de meest prachtige avondjurken en glamorous make-up looks. Wij zochten onze vijf favoriete beauty looks van de avond uit.

Chantal Janzen

Chantal Janzen weet dat haar blauwe kijkers haar unique selling point zijn en daarom zal ze altijd het accent op haar ogen leggen. Volumineuze wimpers met een zwarte eyeliner voor een nog intensere blik. Super Liner Perfect Slim is heel fijn in gebruik en zorgt voor een perfect en dun lijntje langs de wimperrand.
De mooiste looks van het Televizier-Ring Gala 2016

Floortje Dessing

Floortje Dessing stráált! Zal ze het hebben aangevoeld dat ze de Gouden Televizier-Ring 2016 ging winnen? Vaak zul je Floortje niet tegenkomen met make-up, maar het staat haar prachtig! Een lichte concealer onder je ogen zorgt ervoor dat je ogen meer opvallen. Met een matching foundation creëer je een egale huid en blush geeft kleur aan je gezicht. Wil jij net zo'n flawless skin als Floortje? Lees hier alles over de perfecte face routine!  
De mooiste looks van het Televizier-Ring Gala 2016

Angela Schijf

Angela Schijf ging voor het maximale wow effect met haar wimpers en accentueert dit met een nude kleur op haar lippen. Wil jij net zulke verleidelijke wimpers als Angela? Nieuw van L'Oréal Paris: de Volume Million Lashes Fatale mascara die wimpers enorme volume geeft én perfect separeert. Echt waar, je leest de reviews hier
De mooiste looks van het Televizier-Ring Gala 2016

Bridget Maasland

Bridget Maasland verscheen met haar signature Marilyn Monroe look op de rode loper. Hoogblond golvend haar tot haar schouders, een zwarte eyeliner en rode lippen. Tip: L'Oréal Paris bracht onlangs de Gold Obsession collectie uit en daar zit een prachtige rode lipstick met een glamorous glans bij 'Rouge Gold'. 
De mooiste looks van het Televizier-Ring Gala 2016

Victoria Koblenko

Victoria Koblenko zal er door haar keuze in styling en make-up altijd voor zorgen dat ze opvalt in de menigte. Ook op de rode loper maakt ze een opvallende keuze: geen lange glamorous wimpers maar bold brows en we love it! Wil jij jouw brows ook aanzetten? Met de Brow Artist Plumper geef je je wenkbrauwen kleur én breng je ze in model!De mooiste looks van het Televizier-Ring Gala 2016

Welke rode loper beauty look is jouw favoriet? 

Meer zien? Bekijk hier de best beauty looks van het Gouden Televizier-Ring Gala van 2015!

Deel dit artikel
Back to top