Beauty

De perfecte face routine voor natuurlijke make-up

De perfecte face routine voor natuurlijke make-up

Het belangrijkste onderdeel van je make-up routine is zonder twijfel de basis. Een mooie basis zorgt voor een egale huid en een gezonde glow en wie wil dit nu niet? Maar wat is nou de juist volgorde voor de perfecte basis van een everyday make-up look? Je leest het hier!

Zo'n stappenplan hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Dit zijn de vijf stappen voor een natuurlijke basismake-up:


Stap 1: Camoufleer met concealer

Oneffenheden hebben we allemaal, maar gelukkig bestaat er het wondermiddel: concealer. Breng het aan op vlekjes en plekjes die je liever wilt verbergen en nobody will know. Weleens last van donkere kringen onder je ogen? Concealer bedekt het allemaal!  

Stap 2: Egaliseer met foundation

Daarna breng je foundation aan om je huid egaal en zacht te maken. Bij foundation is het vooral belangrijk dat de kleur goed past bij je huidskleur, want niemand wil een 'foundationmasker', waarbij je kleurverschil ziet tussen je je gezicht en je nek. Waarom de foundation van True Match zo goed bij jouw huidskleur matcht? True Match werkt niet alleen met de boventoon (de kleur) van je huid, maar ook met de ondertoon. Het cijfer op de foundation staat voor de kleur van je huid en de letter erachter staat voor de ondertoon, namelijk C (cool), W (warm) en N (neutraal) . Weet jij nog niet welke ondertoon je hebt? Check het dan hier

True Match foundations zijn er in vele kleuren, daarom is er voor iedere huid een perfect match en zelfs ook voor de donkere dames. L’Oréal Paris heeft nu namelijk twee nieuwe True Match foundations: Deep Cool en Espresso. Deze zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Bol.com en Etos.

Stap 3: Matteer met poeder

De volgende stap is een compact powder. De True Match powder zorgt er niet alleen voor dat je foundation goed blijft zitten. Daarnaast matteert het ieder huidtype en verbergt het imperfecties. De poeder is super zacht en daarom ultra-blendable.

Stap 4: Highlight

Hoeveel mooie dingen kan één product doen? Een goeie highlighter is tegenwoordig onmisbaar in onze routine. Het is snel en makkelijk om op te doen en doet tegelijkertijd heel veel voor je. Breng het aan op je jukbeenderen en het geeft vorm aan je gezicht. Daarnaast zorgt dit ook voor die perfecte glow. Een klein beetje aan de binnenkant van je oog geeft je al een wakkere look. Breng highlighter aan in het midden boven je bovenlip en je lippen lijken voller. Tot slot een beetje op de brug van je neus voor een smallere neus.You should try! 

De True Match highlighter is geschikt voor alle huidtypen, doordat de pigmenten die er in zitten zich kunnen aanpassen aan iedere ondertoon.

 

Stap 5: Geef kleur aan je gezicht

Last but not least. Een natural look is niet af zonder een gezonde blush op je wangen. De True Match blush is in 6 kleuren te verkrijgen. Maar welke past het beste bij jouw huid? Heb jij een lichte huid? Kies dan voor een wat lichtere roze blush. Met een medium huid kun je het beste aan de slag gaan met een peachy roze kleur. En bij een donkere huid werkt donkerroze-mauve of oranje blush het beste.

Nu ben je klaar met de basis en kun je zelf jouw favoriete make-up toevoegen. Wenkbrauwtjes, mascara, eyeliner of een felle lipstick? Bring it on! 

True match routine

Heb jij al een perfecte face routine?

 
Deel dit artikel
Back to top