Wenkbrauwen

Beauty review: Brow styling set

Beauty review: Brow styling set

Wij hebben een obsessie met de volle wenkbrauwen van Cara Delevinge, Doutzen Kroes en Chloë Moretz. L'Oréal Paris lanceerde onlangs nieuwe wenkbrauwproducten, want die ontbraken nog in de collectie. Natuurlijk moesten wij ze testen! Proefkonijn Marlien ging aan de slag met de Color Riche Le Sourcil en de Brow Artist Plumper. 

 

Color Riche Le Sourcil
De Color Riche Le Sourcil is een wenkbrauwpotlood dat verkrijgbaar is in twee verschillende kleuren: de lichte kleur is geschikt voor blondines en meiden met donkerblond haar, de donkere voor meiden met bruin tot zwart haar.

Brow Soucil

Het wenkbrauwpotlood heeft aan de achterkant een handig borsteltje, die je tijdens het bijwerken van je brows kunt gebruiken. Kam als eerste je wenkbrauwen omlaag, zodat je de bovenkant goed kunt bijwerken. Kam ze vervolgens omhoog, zodat je de onderkant van je wenkbrauwen kunt bijtekenen.

 

Het wenkbrauwpotlood heeft een goede punt, waarmee je fijne streepjes kunt zetten. Je wenkbrauwen zien er natuurlijk, soft en subtiel uit, maar hebben toch net even iets extra's! 

Brow Artist Plumper
Zin in nog meer volume? Met de Brow Artist Plumper krijg je dat zeker voor elkaar! De Brow Artist Plumper is een wenkbrauw mascara en is verkrijgbaar in drie kleuren: light/medium, medium/dark en transparant. 

Omdat Marlien van nature een donkere haarkleur heeft, koos ze voor medium/dark. De mascara heeft een ieniemienie borsteltje, dat er voor zorgt dat je de juiste hoeveelheid mascara op je wenkbrauwen aanbrengt en dat de formule niet op de huid terecht komt. 

Hoe ga je te werk?
Breng de getinte gel formule in opwaartse bewegingen aan, van binnen naar buiten. Dit herhaal je op de dunste gedeeltes van je brows, waardoor ze nog voller lijken! Je wenkbrauwen gaan niet plakken en glimmen. 

Marlien's wenkbrauwen au naturel en na het aanbrengen van de Brow Artist Plumper. 

De Color Riche Le Sourcil is vanaf nu verkrijgbaar voor € 9,99 en de Brow Artist Plumper kost € 11,99. 

Deel dit artikel
Back to top