Beauty

Deze beauty hacks moet je nooit proberen

Op het internet vind je zoveel beauty tips en hacks die handig zijn of die je mooier maken. Geloof niet al deze beauty tips! Op Instagram en YouTube komen we steeds meer beauty hacks tegen, iedereen wil iets nieuws proberen om op te vallen op deze sites. Experts hebben naar deze tips gekeken en geven ons de harde waarheid. Nadat je dit hebt gelezen, zul je wel twee keer nadenken voordat je een beauty tip opvolgt!

- Limoen in plaats van deodorant. Super eco-friedly toch? In plaats van een goeie beauty tip is dit super slecht voor je huid. Het kan zorgen voor huid irritaties en rode, brandenderige huiduitslag. Dan mag je wel eco-friendly bezig zijn, maar je huid is er toch een stuk minder blij mee.

- Mondwater gebruiken om roos te bestrijden. Stop wat Listerine in je haar en je bent van je roos af. Er wordt verteld dat het gebeurd door de mentol en eucalyptis. Dit is natuurlijk niet waar. Het sterke, op alcohol gebaseerde, mondwater kan op je hoofhuid alleen maar voor meer problemen zorgen. Gebruik dus maar gewoon anti-roos shampoo en laat die Listerine in de kast staan voor als je je mond wil spoelen.

- Deodorant gebruiken om van je glimmende gezicht af te komen. Deodorant zorgt ervoor dat je lichaam geen nattigheid krijgt van de zweet, het doet dus niks met de cellen die olie produceren. Het heeft geen zin om voor een avond stappen een hele bus deodorant op je gezicht te spuiten, want het houd je glimmende gezicht gewoon in stand.

- Gebruik uien om je wenkbrauwen sneller te laten groeien. Uien zijn rijk aan zwavel, die ervoor zorgen dat de bacterien en gisten dood gaan, om te helpen bij het verbeteren van roos, maar het werkt zeker niet bij het teruggroeien van het haar. Je bent eigenlijk ook gek als je een ui zo dicht bij je ogen smeert. Dan zou je toch de hele dag aan het huilen zijn?

- Knoflook voor puistjes. Een suggestie om een knoflook op je puistjes doen, want deze onzuiverheden zijn toch hetzelfde als vampieren? Knoflook heeft wel wat eigenschappen om de omvang van enkele pukkels te verminderen, maar het laat je ruiken naar een grote knoflook. Ook niet heel erg prettig als je nog een date hebt..

Deel dit artikel
Back to top