Fashion

De 12 leukste vloggers van dit moment van Nederlandse bodem

Voor velen is YouTube niet meer weg te denken uit de dagelijkse routine. Steeds meer Youtubers maken naast hun 'normale' video's, ook steeds vaker vlogs. Ze filmen een dag of een gehele week en zo krijgen wij een leuk kijkje in het leven van een ander. Wij houden ervan! 

Nu er steeds meer vlogs gepost worden, is het misschien lastig om erachter te komen wie nou écht leuk zijn om te kijken. Daarom hebben wij tien van de leukste vloggers van dit moment van Nederlandse bodem voor je op een rijtje gezet. Zo hoef jij dus niet langer te zoeken; verstand op nul en kijken maar!

1. Yara Michels
De vlogs van Yara zitten vol outfit inspiratie, dates en gezelligheid. Ze werkt hard en probeert het beste uit elk moment te halen. Je wordt hoe dan ook vrolijk als je een video van Yara kijkt en misschien word je ook wel een beetje jaloers op haar superleuke kledingcombinaties. Het leven van deze Linda Meiden hoofdredacteur is alles behalve saai!

2. Diana Leeflang (DisforDazzle)
Na een tijdje in Engeland te hebben gewoond met haar vriend Alex, heeft Diana zich nu weer gevestigd in Amsterdam. Ze geeft eennkijkje in het leven van een Youtuber en hoe ze het allemaal aanpakt. Haar vlogs hebben een hele leuke sfeer en er zit een fijne afwisseling in. Ze post elke week een weekvlog en ze weet er altijd weer wat leuks van te maken. Zelfs een vlog van een weekje thuiswerken verveelt niet!
3. Mascha Feoktistova (Vloggloss)
Als je aan vlogs denkt, dan is de kans groot dat je gelijk Mascha voor je ziet. Mascha, ook wel Vloggloss, vlogt dagelijks en heeft bij veel mensen een plekje ingenomen in de dagelijkse routine. Ze reist veel met haar man Gregor en laat ook daar natuurlijk alles van zien. Mascha weet een goede band te creëren met haar volgers en dat is knap!

4. Anna Nooshin
Op Instagram heb je deze it-girl waarschijnlijk al vaak voorbij zien komen. Want als er iemand echt veel doet, dan is het Anna Nooshin wel! Ze reist de wereld over, maakt Youtube video's, is presentatrice en nog veel meer. De video's van Anna worden op een hele creatieve manier geëdit door rechterhand Romy, die er altijd weer een kunstwerkje van maakt.
 

5. Claire Lucia
Claire is een tijdje van YouTube verdwenen, maar nu ze weer in haar geliefde land Amerika is, heeft ze het vloggen weer helemaal opgepakt! Ze heeft voor een paar maanden een appartementje in New York en maakt de leukste dingen mee. Ze probeert het leven daar zo goed mogelijk in beeld te brengen en dat is absoluut een kijkje waard. De typisch Amerikaanse gewoontes, plekken en standaarden worden ook zeker niet overgeslagen! 


6. Monica Geuze
Het begon ooit klein, maar langzamerhand is Monica uitgegroeid tot één van de bekendste vloggers van Nederland. Inmiddels is ze samen met voetballer Lars Veldwijk en geniet ze volop van haar zwangerschap. De Amsterdamse doet van alles en nog wat, maar je ziet haar ook vaak genoeg lekker bankhangen. Een écht kijkje in het leven dus!


7. Noor de Groot (QueenofJetlags)
Al is het alleen maar om in de beschrijving te kijken waar ze al haar kleding vandaan heeft getoverd, want Noor weet héél goed hoe ze een outfit samen moet stellen! Inspiratie voor je garderobe doe je bij haar zeker op, maar je kan ook genieten van haar té schattige dochtertje Olivia die geregeld in de video's voor komt. Daarnaast werkt de vlogster hard aan haar Instagramaccount, shoot ze geregeld haar outfits en gaat ze hier en daar op reis!


8. Rianne Meijer
Op Instagram komen de foto's van Rianne wel erg dicht bij perfectie, maar in het echte leven hoeft ze alles behalve dat te zijn. De behind the scenes gaat er waarschijnlijk wat anders aantoe dan je misschien zou denken, maar dat maakt het juist zo leuk! Ze is nog niet zo lang begonnen met het maken van video's, maar wij vinden het nu al een succes. 

9. Bonnie Nottroth (Boncolor)
Van lerares tot fulltime Youtuber! Bonnie is misschien niet de grootste op Youtube, maar ze weet het dagelijks leven op een hele leuke manier vast te leggen. Samen met haar vriend Nick woont ze in Rotterdam en doet ze van alles en nog wat. 


10. Rosanna Gentenaar (Billie Rose)
Ook Billie Rose is misschien niet de allergrootste, maar het is zeker een aanrader om haar te volgen! Billie Rose is net moeder geworden en neemt je mee in haar leven samen met haar baby en vriend. Naast mama zijn, doet ze ook nog heel veel andere dingen in het dagelijks leven! Ze heeft ook een goed gevoel voor mode en interieur en dat zijn altijd pluspunten. 

11. Rachel Siwaletti (De Huismuts)
Ze noemt zichzelf een interieur addict en niets is minder waar! Ze weet als geen ander hoe ze een ruimte kan inrichten, maar sinds ze mama is geworden is dat niet meer haar nummer één prioriteit. Ze woont samen met haar man Willem, die het vloggen sinds een paar weken ook heeft opgepakt. Rachel neemt je mee in haar leven, waarbij je zelfs kan genieten van haar te mooie trouwerij! 

12. Roos-Anne van Dorsten (Moderosa)
Als je van mode, shoppen en trends houdt, dan ben ben je bij Moderosa aan het goede adres! Roos heeft van haar hobby haar werk kunnen maken en dat laat ze elke week aan je zien. Ze is erg actief op Instagram, waar iedereen inspiratie kan halen uit haar geslaagde outfits. Ze heeft sinds kort een eigen kantoortje, maar vaak zal je haar daar niet zien, want ze heeft genoeg te doen! Een tripje naar een leuke stad of het buitenland komt namelijk ook zeer regelmatig voor.

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top