Fashion

Dit zijn de zonnebrillen trends van deze zomer

Dit zijn de zonnebrillen trends van deze zomer

Op zonnige dagen is het dragen van een zonnebril fijn. Het maakt je outfit af, het helpt je ogen tegen het felle licht en hebt ze in vele soorten en maten. Dit zijn de zonnebrillentrends van deze zomer.

Lees ook: Dit worden de tassentrends van deze zomer

Dit zijn de zonnebrillentrends van deze zomer

Pilotenbrillen

De dikke pilotenbrillen in jaren 70-stijl zijn helemaal in. Het vindt zijn oorsprong uit het leger waar jetpiloten van het leger brillen nodig hadden met een betere optische bescherming tegen het felle licht en de zon. Je hebt ze met een metalen rand, maar de dikker plastic variant in effen kleuren en schildpaddenprint is het meest populair op dit moment.

Aviator zonnebril

bril

Cat-eye zonnebril

De cat-eye zonnebrillen, ook wel de vlinderbril genoemd, maken ieder jaar weer een comeback. Het is een perfect model voor een chique look of om je stoere outfit chic te maken. Het staat vrijwel iedereen goed en is zowel in zwart als kleurrijk te krijgen.

Cat-eye zonnebril

bril

Ovale glazen

Specifieke brillen met smalle en zwart ovale glazen, het is helemaal hot op dit moment. Ze hebben een vintage esthetiek, passen overal bij en komen niet ouderwets over.

Ovaalvormige zonnebril

ovaal

Geek-chic eyewear

Deze 'nerdy' bril uit de jaren '00 is een van de grootste brillentrends van dit jaar. Waar je vroeger misschien om werd uitgelachen, wil je het nu graag juist dragen.

 

Shields zonnebril

De shield zonnebril is een sportief model dat voornamelijk atleten of mensen die veel buiten zijn dragen. Het is voor types die niet bang zijn om op te vallen en heeft één groot eenvoudig glas dat het hele gezicht bedekt , waardoor het, de vertaling noemt het al, een schild tegen de zon vormt. De zonnebrillen hebben vaak een gebogen vorm en geven met zijn futuristische stijl een stoere en sportieve look.

 

 

Statement

Met opvallende ontwerpen en gedurfde vormen zijn de statement zonnebrillen dé trend van nu. Ze zijn opvallend, uniek en expressief en zijn echt een onderdeel van je outfit. Denk aan een oversized versie of zo groot mogelijk.

 

Matching trend

Een zonnebril die perfect past bij je kleding. Hoe leuk is dat? Het draait allemaal om het kiezen van een zonnebril die qua kleur en stijl goed aansluit bij wat je draagt. Draag je een roze top? Kies dan voor een leuke roze zonnebril. Jaren ‘70 of ‘80 glitterfeestje? Zet dan een statement Elton John-zonnebril op. Het maakt je outfit helemaal af.

 

Kleurrijk

Kleur toevoegen aan je outfit is altijd leuk. Je wordt er zelf vrolijk van en je omgeving ook. Hoe leuk zijn de gekleurde zonnebrillen? Ook dit is trending deze zomer.

Bron: Glamour.com
Beeld: istockphoto
Deel dit artikel
Back to top