Fashion

Dit worden de tassentrends van deze zomer

Dit worden de tassentrends van deze zomer

Je accessoires maken je outfit echt af. Deze zomer zijn er weer een hoop nieuwe trends op het gebied van mode die het straatbeeld zullen overnemen. Maar welke tassen dragen we eigenlijk met deze nieuwe trends? Dit worden de tassentrends van de zomer van 2024.

Lees ook: Zijn bloomer shorts deze zomer in?

Micro-mini tassen

Alhoewel een grotere tas erg praktisch is, gaat de modewereld het liefst voor klein. Dit soort tasjes zijn nou eenmaal onweerstaanbaar. Ze zijn klein en schattig. Je telefoon past er waarschijnlijk niet in, maar misschien wel een lipgloss of je bankpas.

Halve maan tassen

Een handtas in een unieke vorm kan je outfit naar een hoger niveau tillen. De vorm die momenteel helemaal in is, is de halve maan. Je kan deze style vinden in de vorm van grote tassen, maar ook kleinere tasjes. Hoe dan ook, wij zijn fan van dit design.

Kleurrijke tassen

Een vrolijk kleurtje is altijd welkom in de zomer. Fellere kleuren zijn helemaal in als het op tassen aankomt deze zomer. Hiermee kun je een simpele outfit een stuk opvallender maken. Welke kleur krijgt jouw voorkeur deze zomer?

Een picknick tas, maar dan modieus

Deze zomer zijn we massaal fan van een picknick, tenminste, dat suggereert deze superleuke tassentrend. Deze trend gebruikt een klassiek picknickmandje als inspratie en maakt er een modieus item van. De rieten details maken deze tas perfect voor de zomer. Welke lekkere snacks wil jij hierin meenemen?

Moderne clutches

We kennen allemaal de clutch nog wel. Deze tas hadden we allemaal mee naar onze gala's op de middelbare school. We stonden er ongemakkelijk mee in onze hand te dansen omdat we hem niet echt aan ons lichaam konden hangen. Het item is misschien niet erg praktisch, maar wel weer helemaal in! Meer moderne varianten van dit klassieke item zijn weer overal te vinden. Wij krijgen hier weer echt nostalgie van.

Rood, rood, rood

Vorig jaar waren we allemaal in de ban van de kleur rood. De herfst werd overgenomen door deze prachtige kleur. Wij vonden het al jammer dat de kleur zijn spotlight was verloren. Maar gelukkig is de kleur weer helemaal terug, maar dan voor de tas! Rode designs zijn helemaal in. Ga jij voor een elegante bordeauxrood? Of ga je voor een vrolijke, zomerse scarletrood?

Bron: Byrdie
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top