Beauty

De Purity One Touch Facialist van Philosophy

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.

Maak jij iedere avond braaf je gezicht schoon? Wij moeten toegeven dat het er bij ons wel eens bij inschiet. Want je gezicht grondig reinigen kost best veel tijd. En laat tijd nou net iets zijn waar wij busy girls altijd een tekort aan hebben. Anyway, wij hebben een oplossing voor je. Want de Purity One Touch Facialist van Philosophy is supersnel!

Geen ingewikkeld vier-stappen-systeem met verschillende lotions en crème's, maar een enkel apparaat dat je gezicht reinigt, zuivert en masseert in één stap. Het kost je hooguit één minuut, één simpele beweging met één apparaat om een diep gereinigde, stralende huid te krijgen. De One-Touch Facialist is een reinigingsborstel die met 10.000 trillingen per minuut onzuiverheden van je huid verwijderd en je huid op zachte wijze masseert.

philosophy purity one touch facial

Purity Made Simple Cleanser
Het apparaat heeft een ingebouwd reservoir, dat je vult met Philosophy's populaire cleanser; de Purity Made Simple Cleanser (maar je eigen favoriete cleanser werkt natuurlijk ook). De soft touch borstel doet vervolgens het werk: hygiënische siliconen tips strijken soepel over het huidoppervlak en bereiken zelfs de meest lastig bereikbare plekjes. Ook fijn: de One Touch Facialist werkt ook goed onder de douche!

De Purity Made Simple One-Touch Facialist is vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL voor € 111,05. 

Deel dit artikel
Back to top