Beauty

Terug in Nederland: Rodial Skincare

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.

Rodial maakt haar comeback! Misschien ken je het Britse skincare merk - dat ooit bij Skins verkrijgbaar was - nog wel. Hoewel het in Nederland een tijdje stil was rondom Rodial, timmert het merk in het buitenland aardig aan de weg. Het beautymerk is namelijk al in 50 landen verkrijgbaar. En dus kon ook Nederland echt niet meer achterblijven. Boffen wij even dat we Rodial sinds kort gewoon bij ICI Paris XL kunnen kopen!

De focus van het merk ligt op high performance huidverzorgingsproducten die huidproblemen aanpakken door gebruik te maken van de beste natuurlijke bestanddelen in combinatie met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverzorging. Nog niet bekend met Rodial? Dan moet je haar bestseller, de Hero Collection, zeker eens bekijken. En let vooral op de vreemde namen (én ingrediënten) van de producten... 
 
Bee Venom Moisturiser
Deze huidverzorging maakt gebruik van een van Rodial’s meest geavanceerde anti-aging complexen. Rodial heeft een peptide geproduceerd geïnspireerd op bijengif. Deze peptide, Melittine, bevindt zich in alle Bee Venom producten. De Bee Venom Moisturiser vult fijne lijntjes op voor een strakkere huid en ontspant spiertjes in het gezicht voor een jeugdige uitstraling.
 
rodial bee venom
 
Rodial Bee Venom Moisturiser, € 155 (50 ml)
 
Dragons Blood Sculpting Gel
Als de bast van de Croton Lechri boom, te vinden in ZuidAmerika, wordt ingesneden druipt er donkerrood sap uit de boom. Dit ‘drakenbloed’ wordt gebruikt als huidherstellend middel. De combinatie van dragons blood en hyaluronzuur maakt deze innovatieve lijn geschikt voor de gevoelige huid. Dragons blood sculpting gel heeft een filling effect dat de huid lift en vormt.
 
rodial dragons blood sculpting gel
 
Rodial Dragons Blood Sculpting Gel, € 86,- (50 ml)
 
Super Acids X-treme Acids Rush Peel
De Super Acids lijn maakt gebruik van een probiotische technologie die bijdraagt aan een gezonde huidbarrière. De X-treme Rush Peel is een milde scrub en verwijdert, zonder korrel, de dode huidcellen waardoor de huid een egale teint krijgt en er gladder en frisser uitziet.
 
super acids X-treme rodial
 
Rodial Super Acids X-treme Acids Rush Peel, € 82,- (50 ml)
 
Super Fit Size Zero
Dit product uit de geavanceerde bodycarelijn Super Fit gaat de strijd aan met cellulitis. Het product pakt de probleemgebieden als de heupen en de dijen aan door overtollig vocht af te voeren, de huid te herstellen en hydratatie te stimuleren. 
 
rodial super fit size zero
 
Rodial Super Fit Size Zero, € 65 (300 ml).
 
Pink Diamond Instant Lifting Serum
Dankzij Lumiere diamantpoeder geeft dit serum de huid een prachtige, natuurlijke glans. Het super serum zorgt voor een direct lifting effect en een heldere, gelijkmatige teint.
 
pink diamond rodial
 
Rodial Pink Diamond Instant Lifting Serum, € 275 (30 ml). 
 
Dragon’s Blood XXL Advanced Sculpting Serum
Net als de sculpting gel uit dezelfde lijn zorgt ook de XXL Advanced Sculpting serum voor een gezonde en frisse kleur dankzij de toevoeging van ‘drakenbloed’. Het ontstaan van rimpels wordt minder en de huid krijgt zijn jeugdige veerkracht terug.
 
dragons blood rodial
 
Rodial Dragon's Blood XXL Advanced Sculpting Serum, € 138 (30 ml).
 
Glamoxy Snake Serum
Een bestseller uit één van de meest iconische lijnen van Rodial die gebruik maakt van Syn-Ake dipeptide. Dit op slangengif geïnspireerde peptide blokkeert de neurotransmitters die spierspanning controleren. Door de samentrekking van de gezichtsspier te verminderen neemt het aantal expressielijntjes zichtbaar af. 
 
glamoxy snake serum rodial
 
De Rodial Glamoxy Snake Serum is vanaf nu verkrijgbaar bij ICI Paris XL, € 124 (25 ml).
 
Deel dit artikel
Back to top