Beauty

De Nail Envy Color nagelverharder van OPI

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.

Mijn nagels zijn een ramp. Ze splijten, scheuren en breken mega snel. Af en toe een kuurtje is voor mijn nagels dus geen overbodige luxe. Enige nadeel: mijn nagels zijn best wel een beetje verkleurd dus van een kuur met een transparante nagelverharder word ik niet zo blij. Mijn nagels zijn met een transparante lak gewoon niet heel erg flatterend.

Ik was dus aangenaam verrast toen ik ontdekte dat de populaire Nail Envy nagelverharder van OPI sinds kort ook met een kleurtje verkrijgbaar is. De nagelverharder is namelijk opnieuw uitgebracht in een transparante roze kleur (Pink to Envy) en drie OPI Classic kleuren: Hawaiian Orchid, Samoan Sand en Bubble Bath. Hoe fijn is dat?

nail envy color

De nieuwe nagelverharders zien er eigenljk net zo uit als de andere lakjes van OPI, alleen komen ze in een speciale verpakking.

opi nail envy color

Hoe werkt het?
Je kunt de nagelverharder natuurlijk willekeurig gebruiken, maar in een kuur werkt hij het beste. Het is wel even doorzetten, want je moet hem minimaal drie weken volhouden, maar het resultaat mag er zijn.

Dag 1: breng twee laagjes aan
Dag 3: breng één laagje over de eerste twee laagjes van dag 1 aan.
Dag 5: breng nog een extra laagje over de nagelverharder aan.
Dag 7: verwijder de nagelverharder met een Aloë Vera nagellakremover en start opnieuw met twee laagjes. Je herhaalt dit minimaal drie aangesloten weken.

nail envy color pink to envy

Als eerste test ik de transparante roze kleur: Pink to Envy. Een prima lakje, maar voor mijn nagels nog net iets te transparant. Je ziet er namelijk alles doorheen. Heb je van nature wel mooie nagels? Dan is deze transparante lak juist heel mooi!

samoan sand nail envy colors

De Samoan Sand is meer mijn kleur! Deze nude kleurige lak is nog steeds transparant, maar hij biedt voor mij voldoende dekking na twee laagjes. Perfect!

nail envy color Hawaiian Orchid

Ook de Hawaiian Orchid vind ik heel mooi. Deze mooie oud roze kleur dekt nog beter. Ook een fijne bijkomstigheid: de lakjes drogen lekker snel!

Ook proberen? De OPI Nail Envy Colors zijn vanaf nu verkrijgbaar voor € 29,95 per stuk (15 ml). 

Deel dit artikel
Back to top