Beauty

Dit is de topcoat die je moet hebben: Essie Gel.Setter

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.

Ga je op vakantie? Dan wil je natuurlijk zo lang mogelijk van je gelakte nagels genieten. Want als je eindelijk even niets hoeft te doen, heb je echt geen zin om je nagels te lakken. Je kunt natuurlijk naar de salon gaan voor een gelmanicure, maar dat hoeft niet! Ons favoriete nagellakmerk Essie heeft namelijk een topcoat ontwikkeld die mega effectief is: de Gel.Setter. 

Essie Gel Setter topcoat

De Gel.Setter is de perfecte topcoat om je favoriete Essie-kleur af te maken met een hard-rock glanzende gel. De formule bevat onder meer acrylaat en copolymeer en dat is goed nieuws, omdat deze nieuwe technologie een dikke toplaag met een intense glans geeft. De kristalachtige topcoat omhult je nagellak met de glasharde kwaliteit van gel, voor een voller en glanzend resultaat. En daar heb je niet eens een LED-lamp voor nodig.

Wij vinden het vooral handig dat de topcoat gewoon over je favoriete Essie nagellak gaat en dat je niet - zoals bij veel andere gelnagellak - nog weer een andere basecoat nodig hebt. Je kunt de lak ook heel gemakkelijk weer verwijderen... 

Essie topcoat gel.setter

Fashionscene's Priscilla probeerde hem uit over haar favoriete Essie nagellak: Perennial Chic.

De Gel.Setter van Essie is vanaf nu verkrijgbaar voor € 12,99.

Deel dit artikel
Back to top