Beauty

de Infallible lakjes van L'Oréal

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo snel naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week. 

Toen de Infallible lakjes van L'Oréal op de redactie binnen kwamen waren we meteen fan. De 2-in-1 lakjes zien er niet alleen heel erg leuk uit, maar ze moeten ook nog eens 12 dagen lang blijven zitten. Daarnaast beloven de lakjes een sterke kleurintensiteit, meer glans en meer volume in het nagelbed. Dat moesten we testen!

L'oreal infallible nail

De L'Oréal Infallible lakjes zijn verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren. Wanneer je een lakje koopt krijg je er meteen een topcoat bij. Super fijn, want deze topcoat is speciaal afgestemd op de lak, waardoor de kleur nog intensiever is. De lakjes zijn verpakt in een soort van huls, maar zodra je ze los schuift komen de bekende L'Oréal potjes tevoorschijn. 

L'oreal infallible nail

Stap 1: een sterke kleur
De lak bevat een hoge concentratie van een nieuw soort hars - flex hars - dat speciaal is ontwikkeld om de nagellak flexibel te maken. Dit zorgt ervoor dat de lak langer blijft zitten en minder snel zal chippen. Bovendien heeft de lak een goede dekking, waardoor je eigenlijk al aan één laagje genoeg hebt. 

L'oreal 2-in-1 lakjes

Stap 2: de gel activator
Na het lakken van nagels breng je de bijgeleverde topcoat aan. Deze zorgt voor supersterke nagels, die niet scheuren of splijten. Ook bevat de topcoat kristalpolymeren, die naar het oppervlak komen om de kleurintensiteit te versterken, het nagelbed meer volume te geven en een glanzende finish te bevorderen. En daar is L'Oréal in geslaagd, want na het lakken hebben je nagels een mooie glans, alsof je net uit de nagelsalon komt gelopen. 

L'oreal infallible nails

De mooie nudekleurige lak die Marlien testte heet Stay Nue. 

L'oreal infallible nail

Daphne is fan van deze mooie grijs/beige kleur: Gris Eternal. 

Het resultaat: nagels met een mooie glans, die lekker lang blijft zitten. Twaalf dagen ga je misschien niet halen, maar als je normaal gesproken na twee dagen al chippende nagels hebt, moet je met deze Infallible lakjes toch zeker een week doorkomen. Hoe fijn is dat? Wij zijn verkocht!

De lakjes zijn vanaf nu verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 10,99.

Deel dit artikel
Back to top