Beauty

Dit is wat de nieuwe CC-fluïde van Biodermal zo bijzonder maakt!

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.

De beroemde P-CL-E crème van Biodermal heeft er een zusje bij: de CC-fluïde. Een luchtige crème met dezelfde verzorgende eigenschappen als de P-CL-E, plus een aantal nieuwe voordeeltjes. Nu gaan we eerst even terug in de tijd, want wat is de P-CL-E crème eigenlijk? 

De P-CL-E crème van Biodermal werd al in 1977 gelanceerd en staat bij veel mensen nog steeds bekend om haar probleemoplossende vermogen. De crème werd namelijk ontwikkeld vanuit de filosofie dat iedere huid prima in staat is zichzelf te beschermen en te repareren en alleen voedingsstoffen in werkzame concentraties nodig heeft, die de huid makkelijk herkent en opneemt. 

cc fluide biodermal

De nieuwe CC-fluïde, beschermt en voedt de huid, net als de bestseller crème van Biodermal. Hij ondersteunt het natuurlijk herstellend vermogen, waardoor de huid weer in balans raakt. Wat nieuw is aan de CC-fluïde, is dat deze crème ook licht reflecterende pigmenten heeft, die de teint egaliseren en de huid direct laten stralen. De crème zorgt voor een mooie, natuurlijke gloed zonder een zichtbaar ‘corrigerend’ laagje achter te laten. 

De crème komt in een pompflacon van 50ml, wat best wel groot is voor een CC cream. En hoewel de crème er op het eerste gezicht vrij donker uitziet, is dat geen probleem. One tint fits all: de corrigerende pigmenten passen zich aan elke huidteint aan. De CC-fluïde voelt luchtig aan, trekt snel in en is geschikt voor alle huidtypen – van de rijpere tot een (zeer) droge huid of een probleemhuid. 

De CC-fluïde van Biodermal is vanaf nu verkrijgbaar voor € 29,95

Ben je op zoek naar een specifiek product? Check dan FindMyMusthave.nl ook eens! Op deze super handige website heb je namelijk je fashion- en beauty musthaves in no-time gevonden!

Deel dit artikel
Back to top