Winnen

WIN! Een pakket met Biodermal Gevoelige Huid zonbescherming

Er gaat wat ons betreft niks boven de zomer: Ijsjes, tripjes naar het strand, zomerse kleding, lekker 's avonds de dag afsluiten op het terras onder het genot van een drankje en hapjes. Het enige nadeel is dat je jouw huid moet beschermen tegen de schadelijke straling van de zon. Daarom geven wij samen met Biodermal een pakket weg!

Qua zonbescherming hebben we nog geen product gevonden waar we écht blij mee waren, tot nu! Zonnebrandcrème is vaak erg dik en plakkerig, lijkt de huid af te sluiten en ruikt ook niet altijd even fijn. Biodermal heeft daar nu een oplossing voor gevonden met hun 'Gevoelige Huid' lijn.

De producten beschermen je huid onmiddelijk tegen de schadelijke UVA en UVB stralen en de lichte parfumvrije melk trekt razend snel in én is niet vet of plakkerig. Bovendien bevat het product het Triple Moist Complex waardoor het je velletje hydrateert en het superzacht wordt.

Biodermal Gevoelige Huid is beschikbaar in factor 30 en 50 en in een variant voor je gezicht en een spray voor je huid. De factor 50 zonnespray is daarnaast ook geschikt om te gebruiken voor kindjes én tijdens en na je zwangerschap. 

Eigenlijk zou je het zelf even moeten proberen om te ervaren hoe fijn Biodermal Gevoelige Huid zonneproducten zijn. Daarom geven wij een pakket weg bestaande uit Zonnespray Gevoelige Huid 50+, Zonnecrème Gevoelige Huid voor het gezicht 50+ en Aftersun Bruinverlengende Melk. Wil je hier kans op maken? Volg dan @Biodermal én @FashionsceneNL op Instagram, DOE MEE en laat ons even weten wat jouw Instagramnaam is zodat we kunnen checken dat je de twee accounts volgt. 

Veel succes!

Beeld: Biodermal

Deel dit artikel
Back to top