Winnen

WIN! De retro ontbijtcollectie van Russell Hobbs voor een romantisch ontbijt op bed

Croissantje, vers geperste jus d’orange, een lekker kopje koffie en natuurlijk een heerlijke getoaste boterham. Een romantische ochtend kan niet zonder een goed en uitgebreid ontbijt op bed. Met de retro ontbijtcollectie van Russell Hobbs maak jij zondags het lekkerste ontbijt op bed!

Ben je niet zo’n ochtend mens? Dan gaat de retro ontbijtcollectie van Russell Hobbs je sowieso heel erg gelukkig maken. Het opvallende design van het koffiezetapparaat, de waterkoker en de broodrooster bevat roestvrijstalen details en retro accenten die geweldig staan in je keuken. Daarnaast prikkelt een lekker ontbijtje inclusief heerlijk geurende koffie natuurlijk direct al je zintuigen.

Misschien ben je geen keukenprinses en lukt het nauwelijks om een eitje te koken zonder het brandalarm af te laten gaan. Met de retro ontbijtcollectie van Russell Hobbs hoef je je daar geen zorgen over te maken, want alle apparaten zijn uitgerust met de meest moderne innovaties. Zo bevat de waterkoker een thermostaat waarmee je de temperatuur van het water kunt aflezen en is de broodrooster voorzien van een timer voor verschillende toasting-settings. Nooit meer verbrande witte bammetjes!

Kans maken op deze heerlijke retro ontbijtcollectie? Klik dan op de mee-doe button hieronder! Succes ladies!

Meer zien van de collectie van Russell Hobbs? Klik dan hier.

Beeld: iStock

Deel dit artikel
Back to top