Lifestyle

5 tips voor de perfecte Valentijnsdag tijdens de lockdown

5 tips voor de perfecte Valentijnsdag tijdens de lockdown

Yes, ook Valentijnsdag 2021 wordt anders dan voorgaande jaren. Maar dat betekent niet dat we bij de pakken neer moeten gaan zitten. Je kunt er namelijk nog steeds iets leuks van maken! Daarom geven wij je wat tips voor een leuke Valentijnsdag in lockdown. Want hoe lang je ook samen bent met je lover, Valentijnsdag is het perfecte moment om samen wat leuks te doen. 

Wil jij graag wat leuks doen, maar heb je door alle negativiteit van de afgelopen periode even geen inspiratie? No worries! Daar zorgen wij wel voor. Laat je inspireren door deze leuke ideetjes en maak er alsnog een topdag van! 

1 van 5

1. Ga terug naar de eerste date 

Het is heel leuk om jullie eerste date te recreëren. Waarschijnlijk was dit in een restaurant, café of bijvoorbeeld een museum, maar je kunt proberen deze setting na te bouwen. Ook al is het thuis in de woonkamer of aan de eettafel, maak er iets romantisch van. Steek de kaarsjes aan en probeer helemaal terug te gaan naar dat moment van die eerste date. Denk ook nog eens diep na waar jullie het allemaal over hadden, en probeer bijvoorbeeld ook dezelfde outfit als toen aan te doen. 

via GIPHY

1 van 5
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top