Winnen

WIN! Perfect date tasje van Peter Kent en Republica Moda

Love is in the Air! En ook online boetiek Republica Moda laat 14 februari niet zomaar aan haar voorbij gaan. Maak nu kans op dit tasje perfect voor een romantische date night.

We zouden wel willen, maar de temperatuur rondom Valentijnsdag laat het meestal niet toe om onszelf te kleden in een nietsverhullend jurkje. Buiten je sprankelende persoonlijkheid heb je dus iets extra’s nodig. Een opvallend tasje kan er voor zorgen dat jouw look dat head-turning effect krijgt. Een subtiele en classy tas kan je outfit een directe boost!Republica Moda helpt onze lezeressen deze Valentijnsdag graag om een beetje extra indruk te maken op de liefde van hun leven. De online boetiek verzamelt exclusieve en een tikkeltje eigenwijze tassen speciaal voor liefhebbers zoals jij. Met een passie voor elegante mode en roots in het chique Buenos Aires zijn de tassen van Republica Moda van hoge kwaliteit. Het dan ook niet zo gek dat het Argentijnse merk Peter Kent, ook te vinden bij Republica Moda, het favoriete tassenmerk is van onze eigen koningin Maxima.


Nu willen we niet direct beweren dat koningin Maxima dankzij een tas haar prins heeft gevonden, maar je weet tenslotte maar nooit. Daarom kun jij kans maken op dit elegante crossbody tasje van Peter Kent. Het tasje is gemaakt van zilverblauw- en platinakleurig lakleer en heeft binnenin vakjes voor pasjes, geld of die liefdesbrief. Daarnaast is de tas verstelbaar waardoor het chique tasje ook als handtas te dragen is. Helemaal ladylike voor een romantisch diner voor twee.

Wat moet je doen? Klik hieronder op de meedoe-button en succes!

Meer zien van de collectie van Republica Moda? Klik hier

Deel dit artikel
Back to top