Winnen

WIN! Sexy lingeriesetje van Hunkemöller

Je hebt meer zelfvertrouwen en je voelt jezelf direct een stukje sexyer wanneer je speciaal en mooi ondergoed draagt. Wat veel mannen betreft is lingerie de kers op de taart. Een succesvolle Valentijnsdate kan dan ook niet zonder een mooi lingeriesetje van Hunkemöller!

Bridget Jones kwam er misschien mee weg, Daniel Clever werd namelijk wild van haar ‘Granny Pants’, maar de meeste mannen geven toch voorkeur aan een meer sexy exemplaar. Laat het maar aan Hunkemöller over om jou deze Valentijnsdag te voorzien van een prachtig lingeriesetje die alle aspecten van de liefde dekt.

De Valentines collectie van Hunkemöller bestaat uit twee verschillende lijnen: Modern Romance en Exotic Valentines. Modern Romance is geïnspireerd op een romantische lovestory met een moderne en flirty twist. Deze lijn is een echte hartenbreker en een absolute headturner. In deze setjes wordt het voor jouw lover ontzettend moeilijk om zijn ogen nog van je af te houden. Precies wat Hunkemöller voor ogen had met de klassieke body en het verleidelijke kant.

Wist je dat rode lingerie geluk brengt? In sommige culturen wordt bijvoorbeeld geloofd dat vrouwen een bloeiend liefdesleven staat te wachten wanneer ze rode lingerie dragen. Daarnaast heeft de kleur rood volgens veel psychologen een invloed op hoe we denken en reageren. Zo vinden mannen vrouwen in rode kleding direct aantrekkelijker. Dat rood de kleur van liefde en passie is moge duidelijk zijn.

Liefde, seksualiteit en ultieme verleiding is wat een vrouw in een prachtig rood lingeriesetje uitstraalt. Helemaal leuk! Jij kunt een verleidelijk en sexy lingeriesetje uit de Valentines collectie van Hunkemöller winnen! Klik onderaan het artikel op de meedoe-button en maak kans. Succes ladies!

Beeld: Hunkemöller

Deel dit artikel
Back to top