Winnen

WIN WIN WIN: 200 euro shopping money om te besteden bij Saks OFF 5TH!

Designerkleding willen we allemaal wel maar niet iedereen kan het zich veroorloven. Of toch wel? Natuurlijk gaat het een beetje om de keuzes die je maakt. Koop je liever vijf oké jassen of spaar je door zodat je de jas van je dromen kunt shoppen? Daarnaast is slim winkelen natuurlijk ook handig...

En wie slim shopt, kent Saks OFF 5TH vast wel. Vorig jaar werden er twee winkels geopend in Nederland van het Amerikaanse concept: één in Rotterdam en één in Amsterdam. Bij Saks OFF 5TH kun je items van high-end designermerken shoppen voor outlet prijzen (denk aan een korting tot 60% van de aanbevolen winkelprijs). Toen wij in de winkel liepen, spotten we er merken zoals Louis Vuitton, Balenciaga, Moschino, Dolce & Gabbana en Jimmy Choo.


Het assortiment wisselt constant maar één ding is zeker: je kunt maar liefst 750 verschillende designer en premium brands shoppen bij Saks OFF 5TH en er zijn duizenden verschillende items te koop. Van vrouwen- en mannenmode, tot interieur en kinderspullen. Onze favoriete afdeling bij Saks OFF 5TH? De tassen en schoenen!

Wij durven te wedden dat je sowieso niet met lege handen naar buiten gaat als je even bij Saks OFF 5TH naar binnen loopt. Zou jij ook dolgraag even willen shoppen bij één van de winkels in Amsterdam of Rotterdam? Dan heb je geluk want wij mogen een shopping voucher ter waarde van 200 euro weggeven!


Wij willen alleen dolgraag weten wat je zou willen kopen bij Saks OFF 5TH. Ben je op zoek naar een paar party heels? Wil je alvast een mooie trui scoren voor je vriend voor de kerst? Of krijgt je bestie een baby en wil je haar verwennen met wat mooie spulletjes voor haar kleine spruit? Laat het ons weten door op de 'DOE MEE!' button hieronder te klikken en volg Saks OFF 5TH via Facebook en Instagram

Nog even een tipje: schrijf je in voor de nieuwsbrief van Saks OFF 5TH en krijg 10 procent korting op je volgende aankoop.

Beeld: Saks OFF 5TH

 

 

Deel dit artikel
Back to top