Winnen

WIN! Deel je favoriete foto van jou en je liefde en maak kans op een Buddha to Buddha Ben Double Ring

De dag van de liefde komt er aan, Valentijnsdag. De dag van aandacht en hartjes, bloemen en kaartjes, maar natuurlijk ook van cadeautjes. Buddha to Buddha omarmt, net als wij, graag deze Day of Love en daarom geeft dit stoere sieraden merk de Buddha to Buddha Ben Double Ring aan vijf van onze lezeressen weg!

Je kent ze vast wel, die stoere schakels van Buddha to Buddha. Maar wist je bijvoorbeeld ook dat de sieraden in Amsterdam worden ontworpen, maar daarna stuk voor stuk met de hand gemaakt worden op Bali? Tijdens een meditatie-vakantie in Azië kwamen de founders van Buddha to Buddha in 1997 op het idee en al snel was het label met de kenmerkende schakels wereldwijd geliefd.

Inmiddels is Buddha to Buddha veel meer dan alleen een armband of ring. Buddha to Buddha is een lifestyle en dat is precies wat er zo mooi aan BtB is. Embrace life is het motto en de boodschap van Buddha to Buddha. Via de ontwerpen probeert het merk deze boodschap te delen. Helemaal leuk is het dat Buddha to Buddha deze Valentijnsdag met jullie als lezeressen niet alleen dit motto wil delen, maar ook de liefde!

Zo maakt Buddha to Buddha op deze liefdevolle dag in februari vijf(!) mensen blij met een Buddha to Buddha Ben Double Ring! De Ben double is een uitbreiding op de populaire Ben collectie. Zoals dat hoort in aanloop naar Valentijnsdag is de ring compleet in het teken van de liefde. De Ben Double Ring bestaat uit twee schakelringen die met elkaar verbonden zijn. Het perfecte cadeau voor jou en je geliefde als symbool van twee levens die onvoorwaardelijk bij elkaar passen. Romantisch!

Wat moet je doen om kans te maken? Het is heel simpel. Volg @officialbuddhatobuddha op Instagram en deel je favoriete foto van jou en je geliefde. Gebruik de hashtags #embracelove en #buddhatobuddha en wie weet krijgt jouw liefde wel een extra kers op de taart met deze prachtige Buddha to Buddha Ben Double Ring.

Meer zien van de Buddha to Buddha collectie? Klik dan hier! Succes en Happy Valentines!

Deel dit artikel
Back to top