Winnen

WIN! Laat je geliefde weten wat op jouw Buddha to Buddha verlanglijstje staat en win jouw favoriete item!

Hét beste cadeau wat je aan iemand kunt geven? Dat is wat ons betreft een sieraad. Het markeert niet alleen een bijzonder moment in je leven maar het is iets wat altijd bij je blijft en je even terug laat denken aan die speciale persoon die het aan je gaf.

Het is natuurlijk bijna Kerst en ons wensenlijstje staat al een geruime tijd klaar. Bovenaan staan vanzelfsprekend sieraden en we zijn dol op die van Buddha to Buddha. Lekker chunky, mooi gedetailleerd en gemaakt van het beste zilver. Nieuw in de collectie zijn de items met een blauwe agaat en groene chalcedoon: prachtige stenen die de armbanden, ringen en pendant nog een extra wow-factor geven.

Wat staat er op jouw wensenlijstje van Buddha to Buddha? Deel dat met ons door op de 'DOE MEE' button onderaan het artikel te klikken en in te vullen én door je geliefde hier op Facebook te taggen met daarbij het sieraad dat jij zou willen hebben. Wie weet win jij jouw favoriet! 

Hieronder alvast onze Buddha to Buddha wishlist. Kun jij niet wachten om het item te hebben? Klik dan op jouw favoriet om te bestellen!

BUDDHA TO BUDDHA BEN XS STONE BRACELET GREEN CHALCEDONY

BUDDHA TO BUDDHA EARSTUDS ESTHER

BUDDHA TO BUDDHA ARMBAND DENISE BROWN

BUDDHA TO BUDDHA RING CHAIN STONE BLUE LACE AGATE

BUDDHA TO BUDDHA BRACELET KOMANG

BUDDHA TO BUDDHA - KATJA TORQUE STONE BLACK BRACELET

Beeld: Buddha to Buddha

Deel dit artikel
Back to top