Winnen

WIN! VIP entree voor de Goosecraft sample sale én 150 euro shoptegoed!

Volgende week is misschien wel één van de beste momenten van het jaar voor mensen die dol zijn op shoppen: op vrijdag 24 november is het Black Friday en de dagen erna Cyber Weekend. Dit betekent dat je op talloze plekken kunt shoppen met fijne korting. Onze favoriete sale? Die van Goosecraft!

Goosecraft online sale tijdens Black Friday & Cyber Weekend - vrijdag 24 november tot en met maandag 27 november
Om Black Friday en Cyber Weekend te vieren heeft het Nederlandse ledermerk, geheel in stijl, een speciale collectie zwarte leren jassen online beschikbaar gesteld met bizarre kortingen. De collectie bestaat uit drie items voor dames en drie items voor heren die alleen tijdens Black Friday en Cyber Weekend (van vrijdag 24 november tot en met maandag 27 november) online te koop zijn. Ook wordt Goosecraft's nieuwe collectie schoenen verkocht met een lekkere korting van 20%! 

Goosecraft sample sale tijdens Cyber Weekend - zaterdag 25 en zondag 26 november
Offline shoppen met hele fijne korting meer jouw ding en op zoek naar coole leren items? Dan moét je echt even naar de Cyber Weekend sample sale van Goosecraft gaan. Deze vindt op zaterdag 25 november en zondag 26 november plaats bij de Zuiveringshal West op het Westergasfabriek terrein in Amsterdam. Het allerleukste is dat wij voor de sample sale een 5 x VIP entree voor twee personen mogen weggeven (dat betekent dat je eerder mag shoppen dan iedereen) én 1 x shoptegoed van 150 euro. Hoe fijn is dat? Klik op de 'DOE MEE' button onderaan het artikel om mee te doen en laat ons weten waarom je moet winnen. Good luck! Hieronder nog even alle info over de sample sale.

Zaterdag 25 november - Zuiveringshal West op het Westergasfabriek terrein in Amsterdam
VIP entree: 13:00 - 15:00
Normale entree: 15:00 - 19:00

Zondag 26 november - Zuiveringshal West op het Westergasfabriek terrein in Amsterdam
Normale entree: 12:00 - 16:00

Aanmelden voor de sample sale doe je hier! Meer info over de sample sale? Kijk dan hier!

Beeld: Goosecraft

Deel dit artikel
Back to top