Lifestyle

Dit zijn de 5 leukste romantische films op Videoland voor Valentijnsdag

Dit zijn de 5 leukste romantische films op Videoland voor Valentijnsdag

Valentijnsdag staat weer voor de deur, een dag die helemaal in het teken staat van de liefde. Hier horen natuurlijk ook de nodige romantische films bij! Wat je relatiestatus ook is, er is vaak niks is fijner dan heerlijk wegzwijmelen bij een leuke romcom. Toch? 

Weet je even niet wat je moet kijken? Hieronder vind je vijf leuke romantische films die op Videoland staan.

1. Zwaar verliefd

We beginnen met een Nederlandse romcom, die je zeker weten gezien moet hebben! Het verhaal gaat over de jonge en succesvolle dierenarts, Isa. Ze is een tikkeltje onzeker en heeft geen geluk in de liefde. Totdat ze de hond van een hele knappe man redt van een chocoladevergiftiging. Ze gelooft echter niet dat deze man haar écht leuk kan vinden, maar daar denkt hij anders over. 

2. Her

Als je op zoek bent naar een echte feelgood film, dan is 'Her' echt iets voor jou. Deze film gaat over Theodore, een schrijver van liefdesbrieven voor anderen. Zelf slaagt hij helaas wat minder in de liefde. Totdat Theodore het computersysteem 'Samantha' installeert en eindelijk het gevoel heeft dat er een nieuw lichtpuntje in zijn leven is. Er ontstaat een bijzondere vriendschap en chemie, maar dat is niet zo makkelijk in de gedigitaliseerde wereld.

3. The Ugly Truth

Ook deze film mag zeker niet missen als je houdt van een klassieke romantische film! Hoofdpersoon Abby is een echte workaholic, waardoor ze niet veel ervaring heeft met mannen. Ze is werkzaam als producent bij een ochtendshow en moet samen gaan werken met Mike - een man met extreem machogedrag - die Abby echt niet uit kan staan. Toch begint ze anders naar hem te kijken als ze elkaar wat langer kennen. 

4. Valentine's Again

De titel zegt het al, dit is een echte klassieke Hallmark Valentijnsfilm! In de film zien we Katherine, een vrouw die het niet zo heeft met Valentijnsdag. Na weer een vervelende Valentijnsdag te hebben gehad, gebeurt er iets raars: ze beleeft dezelfde dag opnieuw en opnieuw. Al snel komt ze erachter dat dit niet zal stoppen totdat ze de perfecte man heeft gevonden.

5. Made of Honor

Als laatste de grappige romcom 'Made of Honor'. De film gaat over Tom, een knappe man die het bed deelt met veel vrouwen. Hij heeft echter een regel; nooit langer dan één nacht. Als zijn beste vriendin Hannah voor zes weken naar Schotland gaat en verloofd terugkomt, komt Tom erachter hoeveel hij eigenlijk om haar geeft. 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top