Fashion

3 x nagelinspiratie voor de mooiste nagels tijdens Valentijnsdag

3 x nagelinspiratie voor de mooiste nagels tijdens Valentijnsdag

Het is weer bijna Valentijnsdag, de dag die je met je lover of iemand anders die je lief hebt viert. Valentijnsdag is het perfecte moment voor wat quality time. Dit kun je natuurlijk heel groots vieren of juist door heerlijk samen thuis te blijven. 

Wat jullie ook gaan doen, het is natuurlijk altijd leuk om je nagels net even wat meer in de sferen te brengen voor een feestdag. Heb je geen inspiratie? In dit artikel vind je de mooiste nagels voor tijdens Valentijnsdag! 

 

1. Ga voor hartjes

Als we denken aan liefde, denken we natuurlijk aan de welbekende vorm van een hart. Valentijnsdag is daarom de perfecte gelegenheid om je nagels te voorzien van wat leuke hartjes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anouk Nijs (@anouknailedit)

2. Rood en roze

Kleuren die vaak geassocieerd worden met de liefde zijn rood en roze. Het is dus super leuk om voor valentijnsdag verschillende tinten van deze kleur in je nagels terug te laten komen.

3. Rozen

Met Valentijnsdag zien we vaak rozen voorbijkomen en dan voornamelijk rode rozen. De roos kan symboliseren hoeveel je van iemand houdt. Hoe leuk is het om deze mooie bloem ook op je nagels te zetten!

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top