Winnen

WIN! Stralende glimlach van SmileLab om die Valentijnsdate compleet mee in te pakken

Een stralende glimlach zegt meer dan duizend woorden. Even vriendelijk naar iemand lachen kan net genoeg zijn om die persoon compleet op te vrolijken. Je glimlach is de basis van je outfit, je bent tenslotte “never fully dressed without a smile”.

Vrouwen die glimlachen hebben een enorme aantrekkingskracht op mannen. Met alleen flirterig oogcontact kom je er niet, maar combineer je dit met een verwelkomende stralende glimlach? Reken maar dat die man in no-time op je af stapt. Geen stress! Want met jouw onweerstaanbare glimlach en onze onderstaande tips zal je flirten als een pro en zal je jouw Valentijnsdate als een mak lammetje om je vingers weten te winden.


Die ultieme smile heb je natuurlijk van jezelf, maar een beetje extra nadruk erop leggen kan natuurlijk nooit kwaad. Wanneer je opzoek bent naar een snelle touch up, omdat je haast hebt of jezelf voorbereid op kisses, en direct wittere tanden dan is de Flash Brush van SmileLab een uitkomst. Even je tanden aanstippen, met de whitening brush, en binnen 60 seconden heb je al resultaat. Handig dus om in je clutch mee te nemen. Wanneer je iets minder gehaast de date in gaat dan kun je ook de Flash Strips van Smile Lab gebruiken. 15 minuten laten zitten en de stralende witte tanden die het oplevert is waarschijnlijk precies die extra magic die je nodig had voor je date.

Naast stralend witte tanden zijn je lippen natuurlijk net zo belangrijk, deze moeten uiteindelijk toch door die prins gekust worden. Niets zo vervelend dan losse velletjes als gevolg van de winterse kou. Make-up artists zweren bij gehydrateerde lippen en raden aan om altijd te scrubben. Dit doe je met de Lip Sugar Scrub van Dior. Deze verzorgende lipstick bevat korreltjes suiker die weg smelten voor zachte en natuurlijk glanzende lippen die er om vragen gekust te worden.

Dankzij Kylie Jenner en consorten is een volle lip een must. Dat extra zwoele effect krijg je dankzij de Lip Maximizer van Dior Addict. Deze gloss zorgt voor onmiddellijk en duurzaam volume-effect. Deze balm breng je onder je favoriete gloss of elegante lipstick aan om de lippen voller te maken. Maar, leuk aan dit product is ook dat je Lip Maximizer als een kuur van twee weken kunt gebruiken. Supersexy volle en zwoele lippen gegarandeerd. Kiss proof to the max.

De mond is één van de meest opvallende onderdelen van het gezicht. In de eerste 10 seconden na een ontmoeting tussen man en vrouw kijken de meeste mannen naar de mond. Naast die stralende witte tanden is een mooie lippenstift dus even cruciaal. Al eeuwenlang maken vrouwen hun lippen rood doordat mannen hier wild van zouden worden. Zo zouden de Egyptenaren rode kleurstoffen gebruiken voor hun lippen. Een mooie rode van MAC Cosmetics is dan ook geen overbodige luxe.

Het omranden van de lippen met een lipliner zorgt ervoor dat de lipstick langer op zijn plek blijft en niet omhoog trekt in de plooitjes rondom je lippen. Ook kun je met een lippotlood je lippen optisch vergroten. Teken het lijntje net iets buiten je daadwerkelijke lip voor die extra zwoele Angelina Jolie lippen. Onweerstaanbaar!

Helemaal leuk! Wij mogen een travel kit van Smile Lab weggeven zodat jij stralend op je Valentijnsdate verschijnt. In de kit zit de gehele Flash collectie, maar ook de tandpasta en tandenborstel. Winnen?! Klik dan op de mee-doe button hieronder. Succes ladies!

Speciaal voor de lezeressen van Fashionscene: gebruik de kortingscode "smileforfashionscene" en krijg 25% korting plus gratis verzending op je bestelling!

Voor meer informatie over SmileLab. Klik hier.

Thumb: iStock

Deel dit artikel
Back to top